pixel

Съвършенство и гъвкавост във вашите отоплителни инсталации с Condexa Pro

Проектиран, разработен и произведен от Riello, Condexa PRO е идеалният избор за системи за централно отопление на големи битови имоти и търговски сгради, като хотели, спортни центрове, училища, офис сгради, фабрики и др.

Благодарение на много различни възможни конфигурации, вариращи от просто самостоятелно до каскадно приложение с мощност до 1120 kW, Condexa PRO е печелившото решение на Riello както за нови сгради, така и при саниране; от енергийно преоборудване до подмяна на стари котелни системи.

Лекотата на монтиране и максималната гъвкавост на монтажа в комбинация с висока ефективност и ниски емисии правят този продукт да се откроява в категорията на битови и промишлени газови уреди.

Riello

Ето някои от предимствата му:
– Отлична производителност при различни условия (благодарение на модулацията на неговата каскадна система, по-висока от тази на единичен котел).
– Ниски NOx емисии, благодарение на горелка за предварително смесване с микро пламък, достига клас 6, съгласно UNI EN 15502.
– Лесна поддръжка – предлага директен челен достъп до всички вътрешни компоненти. В случай на каскадна система, поддръжката може да се извършва на един модул, докато останалите работят.

Може да харесате още...