Сегмент отопление на Данфосс България с 3 семинара в страната

Danfoss

„Данфосс“ България, Сегмент отопление организира семинари в Пловдив (16 април) София (24 април) и Варна (16 май), на които представи пред проектанти иновативната програма за селекция на оборудване на „Данфосс“ – Heat Selector. Софтуерът вече официално е наличен на български и това го прави единствената подобна програма на родния пазар достъпна на нашия език. Това ще улесни неимоверно всички проектанти и клиенти на „Данфосс“ от България. Софтуерът предлага възможност за избор и сравнение на продукти, изчисления, проектиране и възможност за споделяне на проектите както и много други. Той е интуитивен и лесен за работа.

По време на семинарите инженерите от „Данфосс“ представиха и други продукти и решения като Danfoss Link™, решения за хидравличен баланс, топлофикационна автоматика и богатото портфолио от топлообменници, задвижки и топломери. Изпробвайте сами програмата Heat Selector.

Друга иновация, която „Данфосс“ анонсира е новият уебсайт на компанията, който стартира в края на месец април. Платформата е с нова визия, по-ясно структурирана информация и е резултат от цялостния процес на преосмисляне на нуждите на бизнеса, на целевите групи и клиентите. „Данфосс“ ще продължи да подобрява и добавя ново съдържание и функции към уебсайта си, за да осигури отлично потребителско изживяване за клиентите си.

Danfoss

Разгледайте сайта.

Вижте също...