pixel

Семинар на Данфосс с КИИП София

На 24 Април от 9:00 часа в зала 3 на хотел Родина в София ще бъде проведен семинар на фирма Данфосс, Направление Топлофикационна автоматика.

Програмата на семинара ще включва новости от производствената програма на направлението  – новата концепция за децентрализирани отоплителни системи с апартаментни абонатни станции Evo Flat, интелигентни вентили за ОВК приложения iMCV ,  контролерите ECL Comfort 210/310 и топломери Sonometer.  Семинарът ще се проведе със специалното участие на инж. Тодор Лангочев – глобален мениджър Апартаментни абонатни станции на Данфосс. В представянето на апартаментните абонатни станции ще участва и инж. Деян Петров – управител на фирма НАСА-Д ООД, която е оторизиран дистрибутор на Данфосс  и има важно място в разработването на пазара на апартаментните абонатни станции .

Гост на семинара ще бъде и нашият традиционен партньор фирма Вило България ЕООД, които ще представят своите най-нови продукти.

Семинарната програма е предназначена за специалисти в проектирането на ОВК системи. Информация за семинара можете да намерите и на сайта на КИИП София.

Ако имате желание да присъствате на семинара и не сте потвърдили участие в КИИП, можете да се обърнете към нас на адрес [email protected]. Ще Ви бъдем благодарни, ако заявите участието си, за да предвидим броя на присъстващите с оглед на материалите, които сме приготвили за различните продукти.

Може да харесате още...