pixel

Серия RWT за помещения с ниски и скосени тавани

Remko

За отопление и охлаждане Remko оборудва компактните стенни RWT с мощни вентилатори, двойни ламели на жалузите и интелигентна инверторна технология.

В серията RWT Remko предлага два размера: RWT 355 DC с 3,5 кВт охлаждаща и 3,8 кВт отоплителна мощност за помещения до 110 м³; вариантът RWT 525 DC с 5,0/5,3 кВт за помещения до 160 м³. Потреблението на енергия и нивото на шума са по-ниски, отколкото при конвенционалните сплит системи.

Вътрешните тела с размери 621/793/200 мм (В/Ш/Д) се монтират на стената. За да се оптимизира мястото за монтаж, връзките могат да се позиционират в четири посоки. Подаването на въздуха в помещението обикновено е през двата отвора на жалузите, за да се постигне по-равномерно смесване на въздуха. Долният въздушен отвор може да бъде деактивиран.

Remko

Дисплеят на устройството дава информация за фактическите и зададените стойности на стайната температура, както и за относителната влажност, ако е активиран режимът за влагоулавяне. Освен чрез доставеното инфрачервено дистанционно управление, устройството може да се управлява и чрез Smart-Com или Wi-fi стик чрез уеб портала Remko Smart и свързаното с него приложение. Дебитът на въздушния поток може да се регулира на три степени.

И двата RWT варианта са стандартно оборудвани със системата Remko BioClean за пречистване на въздуха без химикали. Сменяемият въздушен филтър, аларменият контакт, опционалното блокиране на клавишите и функцията за автоматично рестартиране в случай на прекъсване на електрозахранването също са част от стандартното оборудване.

Снимки: Remko

Може да харесате още...