Siemens България организира специализиран семинар за проектанти в Хисаря

Двудневното събитие ще предложи актуална информация за новостите в защитата, електроразпределението и автоматизацията на сгради.

Съвременните решения за защита, електроразпределение и автоматизация на сгради, както и инструментите за ефективно проектиране ще бъдат в центъра на специализирания семинар за проектанти, организиран от направления Сградни технологии, Дигитализирано производство&Процесни индустрии и задвижвания и Енергиен мениджмънт на Siemens България.
Събитието ще се проведе на 9-10 март 2017 г. в хотел „Хисар”, гр. Хисаря и е насочено към проектанти от професионални секции ЕАСТ и ОВКХТ. Програмата включва презентационна и демонстрационна част, като участниците ще имат възможност да се запознаят с най-новите разработки на компанията в сферата на сградната автоматизация и ОВК управленията, системите за пожаробезопасност, както и актуалните продукти и решения в електроразпределението, енергийната автоматизация, софтуерната система SIMARIS® Design и други.

Във втория ден от семинарната програма е предвидена демонстрация на системи за сградна автоматизация и сигурност на направление Сградни технологии (ОВК полева автоматика, KNX системи, Synco, Desigo CC, Cerberus Pro, Sinorix), както и демонстрация на Simaris Tools, представена от направления Дигитализирано производство&Процесни индустрии и задвижвания и Енергиен мениджмънт.

“В съвременния инвестиционен процес проектантът играе ключова роля за успешната и професионална реализация на даден проект. Затова ние от Siemens България се стараем да предоставяме на проектантите у нас възможно най-актуална и практически насочена информация за последните разработки на компанията в технологичните области, в които работим”, заяви Александър Стоянов, ръководител на направление Сградни технологии в Siemens България.


Вижте също...