pixel

Siemens направление Сградни технологии организира съвместна среща на своите партньори

Siemens направление Сградни технологии организира съвместна среща на своите партньори

На 22 ноември 2013 г. Siemens направление Сградни технологии проведе съвместна среща на своите партньори за Продукти и системи за сградна автoматизация, и Системи за сигурност и пожаробезопасност. Семинарната програма се проведе паралелно в две отделни зали за всяко от продуктовите направления, в хотел РИУ Правец, гр. Правец.

На събитието присъстваха 75 представители на 25 фирми от бранша с различен предмет на дейност: изграждане на системи за сигурност и пожаробезопасност, разпределение на енергия и топлинно счетоводство, дистрибутори, както и компании предлагащи изграждане на цялостни решения за сградна автоматизация (BMS).

Програмата беше открита официално от ръководителя на направление Сградни технологии за Австрия, Централна и Източна Европа – г-н Йозеф Щадлингер. Той представи накратко дейността на Siemens Building Technologies. Инж. Александър Стоянов, Ръководител направление Сградни технологии в България също приветства гостите.

Инж. Красимир Кръстев представи новостите в системите за пожароизвестяване: новата версия на централите Cerberus PRO, безжичната система SWING, серия аспирационни пожароизвестителни детектори ASD, модулното решение за пожарогасене Sinorix Compact и др. Инж. Кръстев представи на гостите и новости в областта на системите за сигурност, като например серия MAGIC, новости във видеонаблюдението, също и практическа демонстрация на сигнално-охранителната система SPC.

Може да харесате още...