Siemens ще представи продуктови иновации на ISH 2013

Siemens ще представи продуктови иновации на ISH 2013

Направление Сградни технологии на Siemens ще представи  иновативни продукти и системи за енергийна ефективност и контрол по време на международното изложение за сградни, енергийни и ОВК технологии ISH 2013, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от компанията. Изложението ще се проведе от 12 до 16 март т.г. във Франкфурт, Германия.

Акцентите в представянето на компанията са съобразени с мотото на изложението „Ефективни решения за по-добър свят” и включват решения за управление на климата в индустриални и жилищни сгради, както и богата гама енергийноефективни полеви устройства. Посетителите на изложбата ще могат да се запознаят и с интелигентните устройства за вентилационни и климатични системи, иновативни решения за сградна автоматизация, нови потребителски интерфейси за ОВК инсталации, както и специализирани софтуерни инструменти, които подпомагат работата на проектантите и инсталаторите в областта.

Интегрирани приложения за оптимална енергийна ефективност
Със своите интегрирани приложения, базирани на KNX стандарта, Siemens ще демонстрира как сградната автоматизация може да бъде съобразена с енергийната ефективност клас А и да оптимизира нивото на оперативните разходи. „Чрез контрол върху осветлението и ОВК системите в сградата, съобразно времето, натовареността и естествената светлина, е възможно да се постигне от 20% до 70% енергоспестяване в сравнение с конвенционалните енергийни решения“, заявяват от компанията.

Siemens ще представи и набор от нови продукти в напълно променената серия вентили и задвижки Acvatix. В портфолиото са включени нови комбинирани вентили, сферични кранове и термозадвижки и др.


Вижте също...