Silent Dual – вентилатор с двоен интелект!

Silent-Dual

Soler&Palau стартира серията интелигентни домашни вентилатори Silent Dual, които са ново поколение, изцяло автоматизирани домашни вентилатори за бани от този европейския производител.

Установеният фабричен гаранционен срок на обслужване е 5 години.

Основното конкурентно предимство е пълната автономна работа – всички необходими сензори са предварително инсталирани и конфигурирани. Вентилаторът непрекъснато анализира параметрите на околната среда и избира своя оптимален режим на работа.

Silent Dual – вентилатор с двоен интелект!

2 входа за въздух: челен и страничен;
2 сензора: движение и влажност;
2 режима на работа: непрекъснат и периодичен;
2 проводника за връзка с мрежата;
II клас на електрическа безопасност.

Сензорът за движение има ъгъл на действие 180° и разпознава движението еднакво точно, независимо дали вентилаторът е на тавана или на стената.

Сензорът за влажност определя нивото на относителната влажност и интензивността на нейната промяна. С ниска влажност в помещението вентилаторът работи на половината от максималния си капацитет, което спестява енергия и намалява значително шума. При рязко и значително повишаване на влажността вентилаторът веднага се включва с максимална скорост и работи върху него, докато влажността не намалее.

Отделно, заслужава да се отбележи, възможността за свързване на вентилатора в двупроводна схема, което е голямо предимство при отработената вентилация във вече подготвени помещения след ремонт.

Вентилаторите имат електрическа безопасност клас II и не изискват заземяване. Доставя се с подвижен контролен клапан.

Вижте също...