Система за автоматичен контрол от De Dietrich

С грижа за Вашия комфорт De Dietrich разработи стаен термостат „Smart TCº”. Той позволява дистанционно управление на режим „отопление” във Вашия дом от разстояние посредством мобилно приложение.

Стайният термостат е идеално решение, когато желаете да поддържате зададена от Вас температура в жилището си. Той отчита промените в темпeратурата и регулира работата на отоплителната система, като по този начин се спестяват разходи и се постига по-голям комфорт.

Smart TCº е с модерен дизайн, притежава голям цветен дисплей, и благодарение на уникалната система за настройка, е много удобен и интуитивен. Програмата за режим „отопление” на стайната температура и режимът на работа на отоплителния уред могат лесно да бъдат променяни:
– нов модерен дизайн;
– много лесен за употреба;
– дистанционно управление на режим „отопление” през мобилно приложение;
– бързо и лесно програмиране;
– наблюдение на параметрите в режим „ отопление” и консумацията на БГВ;
– разширени опции за инсталиране с достъп до параметри и история;
– предупреждения за неизправност;
– възможност за използване като стаен сензор или традиционен термостат (без Wi-Fi);
– възможност за използване с всякакъв тип  ON-OFF термостат.

Стайният термостат Smart TCº може да свържете директно към котлите от най-новата серия на De Dietrich – Evodens или ако вече притежавате котел от гамата на BDR Thermea Group, свързването става посредством Гейтуей GTW16, което Ви позволява да контролирате отоплителната си инсталация отвсякъде, като използвате само Вашия смартфон, компютър или таблет. Дистанционно може да задавате програмируеми режими на работа на Вашето отопление.

Термостатът може да се използва без интернет връзка като конвенционален термостат (ON/OFF) или като стаен сензор (OpenTherm).

De Dietrich – винаги иновативно, ефективно и надеждно оборудване, а чрез фирма Рувекс АД то достига лесно до Вас и Вашият дом!

Вижте също...