Система за подово отопление при реновации Minitec

Uponor Minitec

Uponor предлага множество различни решения за подово отопление. Едно от тях е системата за подово отопление на Uponor Minitec, универсална и популярна система.

Uponor Minitec

Топ 5 причини да изберете Uponor Minitec подово отопление

Uponor MinitecОт Uponor се опитват да направят вземането на решение малко по-лесно, като отбелязват основните 5 причини, заради които да изберете Minitec за следващия си проект за подово отопление, независимо дали е ново строителство или ремонт.

1. Време за монтаж
Веднъж инсталирана, системата Minitec няма нужда от каквато и да е форма на допълнително укрепване с панели. Това следователно означава, че инсталаторът може просто да постави желаното покритие на пода, т.е. гранитогрес, винил или ламинат и т.н. отгоре, за да завърши инсталацията – лесно! Намаляването на времето за инсталиране неизбежно ще доведе до икономия на разходи.

За разлика от други решения на пазара, върху Minitec могат да се монтират всякакви подови настилки, което ви дава широка гама от възможности.

2. Трудни стаи
Както при всички ремонтни проекти, пречките в пода често са проблем за подово отопление. Това обаче може да бъде преодоляно с иновативния дизайн на панела Minitec, който позволява на инсталатора да променя стъпките на тръбата за подово отопление, за да избегне препятствия. Понастоящем се предлагат широка гама от опции за стъпка на монтаж (50, 100 и 150 мм), за да се изпълнят и най-сложните проекти!

Uponor Minitec

3. Истинска система за модернизация, която предлага ултра ниска височина на пода
Uponor MinitecС най-ниската обща височина на изграждане (под 15 мм), в сравнение с която и да е система за мокро подово отопление на пазара, Uponor Minitec е идеалното решение за модернизация. Като цяло, общата височина на изграждане е до 50% по-ниска от всяка друга нископрофилна система за замазка. С минимални усилия, не е ли време да помислите за премахване на тези тромави радиатори!

Моля, обърнете внимание, че се препоръчва да използвате електрическо подово отопление за площи по-малки от 22m². Системите за мокро подово отопление като Minitec са далеч по-рентабилни при по-големи пространства.

4. Висока ефективност с оптимален топлинен комфорт
Тъй като профилът на тази система е нисък и тръбата обикновено се намира по-близо до повърхността, се постига по-добра ефективност. Нещо повече, температурата на водата обикновено може да се понижи с минимум 50%, за да се получи същата мощност! Като цяло това означава, че ще се възползвате от по-ниски сметки за отопление.

Uponor Minitec

5. Бърза реакция
Тъй като топлинната обвивка на системата Minitec е малка, общото време за реакция е по-бързо и в някои случаи загряването може дори да бъде с 50-60% по-бързо от стандартните системи. След минути повърхността на пода ще започне да се затопля. В сравнение с радиаторните системи, това е много по-ефективен начин за отопление на помещението.

За повече информация – Упонор България.

Вижте също...