Слънчеви колектори Bisolid е новото предложение от Екотерм Проект

Bisolid

Екотерм Проект има удоволствието да предложи на българския пазар своето лятно предложение на най-атрактивни цени. Това са слънчевите колектори Bisolid Sigma Plus и Bisolid Marine Plus.

Bisolid

Bisolid Sigma Plus Bisolid Marine Plus

Слънчевите колектори Bisolid са идеално решение за потребители, които желаят да се възползват от безплатната слънчева енергия за подгряване на БГВ, като същевременно с икономията на средства от енергия, допринасят за опазването на околната среда. Тази стратегия е заложена изцяло в продуктовите решения от семейството на марка Bisolid.

Bisolid Sigma Plus и Bisolid Marine Plus са слънчеви колектори, произведени благодарение на успешно сътрудничество между Екотерм Проект и един от гръцките лидери в производството на слънчеви колектори. Те се предлагат в размери 1.5 m, 2.0 m и 2.5 m. Колекторите притежават Solar Keymark сертификат, който дава възможност на потребителите да се възползват от кредитиране по програма за енергийна ефективност.

Bisolid Marine PLUS

Bisolid Marine PLUS са високотехнологични слънчеви колектори, отличаващи се с разширени механични качества и стилен външен вид. Те предлагат максимална ефективност, надеждност и са с изключително атрактивен дизайн.

Слънчевите колектори Bisolid Marine PLUS превъзхождат останалите видове слънчеви колектори със своите високотехнологични, механични и термични характеристики. Същевременно се отличават с отлично качество, водоустойчивост и нулеви топлинни загуби, благодарение на хомогенната структура на колектора.

Bisolid Sigma Plus са предназначени и за по-студени климатични райони, тъй като топлинната им изолация е по-плътна и покрива както задната страна на колектора, така и отстрани. Топлинните загуби са сведени до минимум, което допринася за по-високото ниво на ефективност и надеждност при експлоатация.

Слънчевите колектори са лазерно заварени, осигурявайки оптимален контакт между абсорбера и медните тръби. Този тип колектори могат да бъдат използвани успешно за жилищни, търговски и индустриални сгради.

Bisolid Sigma Plus

С покупката на слънчев колектор Bisolid, в зависимост от избрания модел, получавате: високоефективен слънчев колектор с алуминиев абсорбер, синьо селективно покритие PVD, едномодулна алуминиева рамка, подсигуряваща пълна водоустойчивост и защитаваща от влага и замърсявания във въздуха, закалено стъкло с ниски нива на желязо и висока светлинна пропускливост, изолация от минерална вата, Full Plate абсорбер при модел Bisolid Marine Plus, абсорбер с ленти при модел Bisolid Sigma Plus, универсален слънчев колектор – подходящ както за хоризонтален, така и за вертикален монтаж.

Повече информация за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на интернет страница www.ecotherm.bg или на страницата на фирмата във Facebook.

 

Може да харесате още...