pixel

Слънчева енергия във вашия дом от Ерато

Ерато

Знаете ли, че най-голямото Ви притеснение – слънчевите колектори са много скъпи – може да отпадне?

Фирма „Ерато” предлага плоски слънчеви колектори на промоция. Всички модели са с отлични характеристики и ще задоволят нуждите Ви от гореща вода. От април до октомври те могат да осигуряват между 80% и 100% от необходимата на домакинството Ви гореща вода.

Вече навярно сте проверили и знаете, че първоначално вложените в слънчеви колектори пари се изплащат бързо под формата на по-ниски разходи за отопление и БГВ. Разгледайте внимателно характеристиките на различните модели, които предлага фирма „Ерато”. Свържете се с екипа й, за да Ви консултират кои слънчеви колектори и колко на брой са най-подходящи за вас. Възползвайте се от промоцията, за да спестите средства и да получите независим, икономичен и практичен източник на енергия в собствения си дом.

Плоски слънчеви колектори EZINC

слънчеви колектори EZINC

Те са подходящи за вертикален монтаж.

Кутията им е направена от чист алуминий с дебелина 0,3 мм.

Касата е изработена от специален алуминиев профил, уплътнен херметично със светлоустойчиви каучукови гарнитури, което прави този модел много лек, но здрав и с елегантен дизайн.

Абсорберът е ултразвуково заварен към медните тръби (серпентина), което осигурява перфектен топлообмен и повишава ефективността на колектора като цяло.

Всички слънчеви колектори EZINC са с добра топлоизолация от минерала вата и пенополиуретан, което свежда топлинните загуби до минимум.

Плоски слънчеви колектори WOLF TOPSON

слънчеви колектори WOLF TOPSON

Те удовлетворяват почти изцяло нуждите на домакинството от гореща вода за битови нужди и за подпомагане на отоплението. Изработен от екологични чисти и разновидни материали, които в бъдещи приложения могат лесно да бъдат разделени и рециклирани без затруднения. Основното им предимство високата степен на енергийна ефективност – те абсорбират равномено маскимално количество топлина.

Абсорбер с високо селективно покритие  направен от мед, за по-добра енергийна печалба. Топлоизолацията – минерална вата – е с дебелина 60 мм. Стъклото е устойчиво на градушка , термично закалено, с повишена светлопропускливост.

Тези модели слънчеви колектори са с устойчива на атмосферни влияния и усукване алуминиева колекторна вана. Симетричната им правоъгълна форма гарантира равномерно отичане и ефективно функциониране при минимален работен режим.

Имат опция за свързаване до 10 колектора  и избор на присъединителна страна.
Високото качество и технология осигуряват очакван експлоатационен живот от 20 години.

Вакуумно-тръбни слънчеви колектори WOLF CRK

слънчеви колектори WOLF CRK

Те са с най-висока производителност през пролетта и есента. Осигуряват необходимите количества БГВ и подпомагат отоплението.

Колекторът им е с  директен дебит, разработен на принципа на колба от термос, който осигурява продължителен вакуум. Той гарантира високата степен на термоизолация на тези модели. Абсорберът е с гарантирана защита от влиянието на околната среда, без деградация и с постоянна висока ефективност.

Боросиликатното стъкло е успешно тествано при различни климатични промени и е  устойчиво на градушка. Компактен и удобен; предварително сглобен; готов за присъединяване.

Вакуумно-тръбните слънчеви колектори WOLF CRK могат да се оформят на модули, съобразно наличното покривно пространство и са със сертификат Blue Angel за отлични екологични показатели.

Фирма „Ерато” дава между 3 и 5 години гаранция за своите слънчеви колектори. Тя е една от лидерите на пазара за отоплителна техника и първата,  която въведе съоръжения за използването на енергия от възобновяеми енергийни източници  на българския пазар. Сега е подходящият момент за монтиране на слънчеви колектори. Възползвайте се от промоцията на „Ерато” и пуснете слънчевата енергия във вашия дом.

За контакти и повече информация тук.

Може да харесате още...