pixel

Соларни подконструкции за различни изисквания

Richard Brink

С Miralux компанията Richard Brink предлага здрави и лесни за инсталиране системи за настройка на фотоволтаични системи. Сега тя представя редица иновации. Докато Miralux Flex с променливи модулни скоби вече се предлага и в южна ориентация, новите подструктури и версията Miralux Green позволяват комбинация от фотоволтаици и зелени покриви.

Соларните подконструкции Miralux на Richard Brink не само пестят място за съхранение, те са лесни за използване и в същото време здрави благодарение на горещо поцинкованата стомана или, по желание на клиента, алуминий. Освен това те се монтират бързо и лесно върху покривната повърхност.

Подконструкциите винаги са налични в две посоки: от една страна, като южно изложение за настройка, ориентирана към добива на енергия, и от друга страна, като изложение в посока изток-запад за непрекъснато производство на енергия през целия ден.

Richard Brink

Според компанията всички те са обединени от лесната за използване функционалност и максималната безопасност. Така например вариантите са аеродинамично оптимизирани при тестове в аеродинамичен тунел и по този начин имат сравнително ниско ниво на баласт, серията не изисква пробиване на покривната обшивка, интегрираните кабелни канали осигуряват надеждно окабеляване, а благодарение на модулната конструкция може да се реализира и последващо разширяване.

Снимки: Richard Brink

Може да харесате още...