pixel

Спестете сега 10% от първоначалната инвестиция

Спестете сега 10% от първоначалната инвестиция

С новата ценова акция на Висман имате възможност да се подготвите за новия отоплителен сезон, като дългосрочно оптимизирате разходите си за отопление, закупувайки нова, по-ефективна техника.

Стенни газови котли

Vitopend 100-W и Vitodens 100-W са модерни стенни газови котли с особено атрактивно съотношение цена – производителност и с доказаното качество на Viessmann.

Защо да инвестираме повече в кондензен котел?

Кондензният котел работи по-ефективно от конвенционалния, защото използва топлината на изгорелите газове, която кондензира и се отдава на топлообменника, а не се губи, излизайки през комина. Кондензните котли Vitodens са оборудвани с топлообменник от неръждаема стомана Inox-Radial, който гарантира високата ефективност и дълъг живот, с гаранция от 10 години за протичане поради корозия (важи при сключване на договор за профилактика със сервизни фирми). Тези котли работят и в зависимост от външната температура чрез външен температурен сензор, което допълнително оптимизира работата на уреда и намалява разхода на газ. За да се възползвате максимално от ползата на кондензна техника, Вашата отоплителна система трябва да е димензионирана за температури на подаващата линия максимално до 50-55ºС.

Може да харесате още...