pixel

Спестява място, не зависи от въздуха в помещението и се управлява интелигентно

Schiedel

Новата Kanto SC е ъглов вариант на моделите печки Kingfire на Schiedel. При разработването на Kanto SC, която се предлага в две версии, акцентът е поставен върху устойчивостта, околната среда и повишената ефективност.

Компактна, с монтажна площ от само 55 × 55 см, печката и коминът са обединени в един цялостен компонент. Външните размери на горните етажи са само 36 × 50 см. Благодарение на директно монтирания комин Schiedel Absolut не е необходимо допълнително жилищно пространство и може да се спести до 1 м² площ.

Компактна, с монтажна площ от само 55 × 55 см, печката и коминът са обединени в един цялостен компонент. Външните размери на горните етажи са само 36 × 50 см. Благодарение на директно монтирания комин Absolut не е необходимо допълнително жилищно пространство и може да се спести до 1 м² площ.

Според Schiedel системата от печка, комин и отвод за димни газове е идеална за модерно, енергийно ефективно строителство на къщи.  Тя снабдява Kanto SC, която работи независимо от въздуха в помещението, с необходимия въздух за горене отвън чрез собствена изолирана въздушна шахта. Това означава, че моделът Kingfire може лесно да се експлоатира заедно с контролирана битова вентилация.

Schiedel

С два варианта на дизайн, Kingfire Kanto SC може да се адаптира към помещението за монтаж и пространствените условия. Ако търсите спестяваща място версия за терморазпределителя, версията Plano е правилният избор. Без експанзивни дизайнерски елементи, Kanto SC се сгушва в (почти) всяка стая и остава дискретно на заден план, докато пламъците ѝ не привлекат вниманието. Версията Podio заема малко повече място. Според производителя, изработената с вкус облицовката придава на Kanto SC повече характер.

С електронното управление на горенето INflame Schiedel повишава едновременно ефективността и комфорта на своите модели Kingfire SC.

Снимки: Schiedel

Може да харесате още...