Категория: генератори и апарати

Ново поколение водоохлаждащи агрегати Carrier с технология AquaSnap

Водоохлаждащите агрегати Carrier с технологията AquaSnap, сертифицирани oт Eurovent, са най-доброто решение за търговски и индустриални приложения, където монтажници, консултанти и собственици на сгради изискват по-ниски експлоатационни разходи, оптимални характеристики и максимално качество. Новото поколение AquaSnap разполага с две нови версии: – The AquaSnap (30RBM) версията е...

Въздухоотоплителни апарати ТС-Е/К

Калория представя серията въздухоотоплителни апарати на италианския производител Tecnoclima серия TC – E/K предназначени за външен монтаж с широк спектър на приложение за отопление на разнообразни по предназначение помещения. Използването на различни горелки с гориво – газ, нафта или комбинация от двете дават възможност за висока...

Топловъздушните отоплителните и охладителни апарати Tangra VA – V/H получиха сертификат TUV Rheinland

Въздухоотоплителните и въздухо-охладителни апарати са предназначени за местно топловъздушно отопление или охлаждане на помещения с общо предназначение.

Системно решение и максимален комфорт от Hoval за производствената сграда на PalemonTech

Четири броя покривни апарати Hoval TopVent се грижат работната атмосфера комфортна. Два от тях подават пресен въздух TopVent MH, а други два TopVent DHV работят на рециркулация.

STANDARD PROFIL с децантрализирано автономно отпление с покривни апарати на газ от Hoval

Децентрализираната климатизация на производствени сгради и складови площи става все по-предпочитан избор на инвеститорите. Ефективност и самостоятелност в едно. Този тип климатизация може да бъде и напълно автономен, когато апаратите са обединени с топло- или студоизточник. Такъв бе и изборът за отопление и вентилация в новата производствена база на „Стандарт профил“ в Стара Загора – децентрализирани климатични покривни апарати с вградена газова горелка TopVent Gas.

Дървесна биомаса – алтернативен източник на енергия

Екотерм Проект ЕАД предлага на българския пазар водогрейни котли и топловъздушни генератори, оползотворяващи дървесна биомаса, на италианската компания D’Alessandro Termomeccanica. Традиците в производството на съоръжения за биомаса в D’Alessandro Termomeccanica са от 1980 г., като специално внимание се отделя на дизайна и технологичните проучвания на алтернативни системи за отопление.

Омекотители на вода серия Compact

Солите на калция и магнезия определят твърдостта на водата, която е основната причина за отлагане на котлен камък и повреди в хидравлични инсталации, котли, резервоари, водопроводна арматура и електроуреди. В случаи, когато водата е с твърдост по-висока от 15 F°, добрата практика е да се инсталира омекотител на йонообменен принцип. Другата важна причина да се инсталира омекотител за вода е фактът, че по този начин се намаляват енергийните разходи и количеството употребявани перилни препарати.

Топловъздушни апарати Volcano

В тази публикация ще ви запознаем с новия продукт, който отскоро предлагаме на пазара. Става въпрос за топловъздушните апарти VOLCANO, производство на EUROHEAT – Полша.Топловъдушният апарат VOLCANO е резултат от работата на специалисти и опитни проектанти, благодарение на което EUROHEAT може да предложи на своите клиенти продукти от най-високо качество. VOLCANO се използва преди всичко в обекти със среден и голям обем, удовлетворявайки изискванията и на най-взискателните клиенти, при оптимизирани разходи.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!