Категория: камини

Екотерм Проект – приятел и пазител на живия огън

Всеки един от нас се стреми да направи най-доброто за хората, които обича и почита. Завладени от тази мисъл, седейки пред новата, току що инсталирана камина, сред комфорта на семейното ни жилище, ние неминуемо си припомняме историята, довела до приятното усещане от топлината, обливаща тялото ни...

Термовентилатор за камини Caldofa`

Установено е, че близо 65% от топлината, отделяна при горенето на дървата в открита камина излиза през комина. Възможно ли е тя да бъде „уловена”, с което да се спестят дърва, а така също и да се стерилизира въздухът в помещението през студените дни?Да, това е възможно – чрез термовентилатора за камини Caldofa`, производство на нашия дългогодишен партньор – италианската фирма Vortice. Caldofa` е нов електродомакински уред.

Интериорни газови камини Италкеро с принудителна и естествена тяга

Амакс газ е изключителен представител за България на Италкеро – производител на газови отоплители и камини със седалище в Модена, Италия. Италкеро е основана през 70-те години на XX век и след своето стартиране бързо се налага на пазара като водещ производител на отоплители, камини и...

Камина Violet – стилно отопление за вашия дом

Една от водещите фирми на пазара за топлотехника в България – фирма „Екотерм Проект“, продължава да предлага най-модерните решения за отоплението на Вашия дом. Запознайте се с камина GreenEcoTherm Violet – топловъздушна камина, работеща на пелети.

Камини на биоетанол

Биокамините са екологично чист източник на топлина. Не отделят вредни газове, мирис и дим. Те горят с биоетанол, което означава, че не се нуждаят от комин и дърва, а вие не чистите сажди и пепел.Предимства:- без дим, пушек и миризми;- модерни и елегантни;- безопасна и лесна експлоатация.

КАМИНА LİLY – КРАСИВО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ТОПЛИНАТА НА ВАШИЯ ДОМ

Един от най-големите лидери в областта на съоръжения за отопление на българския пазар, фирма Екотерм Проект, представя на своите клиенти нов продукт – автоматизирана пелетна камина с водна риза GreenEcoTherm Lily.С минимални вредни емисии, камина Lily предоставя висока ефективност на отопление чрез стаен вентилатор и благодарение на модерно управление позволява лесна експлоатация.

Пелетни камини BURNiT Comfort от 6kW до 30kW

В началото на „Отоплителен сезон 2014” повечето домакинства са изправени пред избора какъв вид отопление да изберат, така че да не натоварват бюджета си. Отоплението на пелети е едно добро рентабилно и екологично решение. В това издание на otoplenie.eu представяме богатата гама ПЕЛЕТНИ КАМИНИ BURNiT Comfort от 6 до 30 kW.

Отопление на пелети с камини и горелки BURNiT

Въпреки че лютата зима е в края си, не трябва да подценяваме предупрежденията на любимият на всички Емо Чолаков от bTV: „Ще задуха и ще завали – а защо точно през почивните дни… и аз това се питам, ама на – време!“. И за да избегнете големите сметки на тока през зимата, ние екипът на НЕС ООД ви препоръчваме ОТОПЛЕНИЕ на ПЕЛЕТИ. Никога не е късно да опитате удобството на пелетни камини и пелетни горелки BURNiT.