Категория: камини

Термовентилатор за камини Caldofa`

Установено е, че близо 65% от топлината, отделяна при горенето на дървата в открита камина излиза през комина. Възможно ли е тя да бъде „уловена”, с което да се спестят дърва, а така също и да се стерилизира въздухът в помещението през студените дни?Да, това е възможно – чрез термовентилатора за камини Caldofa`, производство на нашия дългогодишен партньор – италианската фирма Vortice. Caldofa` е нов електродомакински уред.

Интериорни газови камини Италкеро с принудителна и естествена тяга

Амакс газ е изключителен представител за България на Италкеро – производител на газови отоплители и камини със седалище в Модена, Италия. Италкеро е основана през 70-те години на XX век и след своето стартиране бързо се налага на пазара като водещ производител на отоплители, камини и...

Камина Violet – стилно отопление за вашия дом

Една от водещите фирми на пазара за топлотехника в България – фирма „Екотерм Проект“, продължава да предлага най-модерните решения за отоплението на Вашия дом. Запознайте се с камина GreenEcoTherm Violet – топловъздушна камина, работеща на пелети.

Камини на биоетанол

Биокамините са екологично чист източник на топлина. Не отделят вредни газове, мирис и дим. Те горят с биоетанол, което означава, че не се нуждаят от комин и дърва, а вие не чистите сажди и пепел.Предимства:- без дим, пушек и миризми;- модерни и елегантни;- безопасна и лесна експлоатация.

КАМИНА LİLY – КРАСИВО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ТОПЛИНАТА НА ВАШИЯ ДОМ

Един от най-големите лидери в областта на съоръжения за отопление на българския пазар, фирма Екотерм Проект, представя на своите клиенти нов продукт – автоматизирана пелетна камина с водна риза GreenEcoTherm Lily.С минимални вредни емисии, камина Lily предоставя висока ефективност на отопление чрез стаен вентилатор и благодарение на модерно управление позволява лесна експлоатация.

Пелетни камини BURNiT Comfort от 6kW до 30kW

В началото на „Отоплителен сезон 2014” повечето домакинства са изправени пред избора какъв вид отопление да изберат, така че да не натоварват бюджета си. Отоплението на пелети е едно добро рентабилно и екологично решение. В това издание на otoplenie.eu представяме богатата гама ПЕЛЕТНИ КАМИНИ BURNiT Comfort от 6 до 30 kW.

Отопление на пелети с камини и горелки BURNiT

Въпреки че лютата зима е в края си, не трябва да подценяваме предупрежденията на любимият на всички Емо Чолаков от bTV: „Ще задуха и ще завали – а защо точно през почивните дни… и аз това се питам, ама на – време!“. И за да избегнете големите сметки на тока през зимата, ние екипът на НЕС ООД ви препоръчваме ОТОПЛЕНИЕ на ПЕЛЕТИ. Никога не е късно да опитате удобството на пелетни камини и пелетни горелки BURNiT.

Пелетна камина на балкона

В началото на Отоплителен сезон 2013 НЕС-Нови енергийни системи ООД представя:Пелетни камини с водна риза BURNiT Comfort PM B, възможност за монтаж на балкон. Това нетрадиционно позициониране на отоплителния уред е продиктувано от нарастващата танденция за пестене на място от уютната жилищна площ (стаи). И когато добавим и лесните за складиране (в сравнение с твърдото гориво) пелети получаваме едно рентабилно, безшумно и спестяващо полезна жилищна площ решение.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!