pixel

Категория: санитарна арматура

Поредна успешна година за Данфосс България, сегмент Отопление

През изминалата година, сегмент „Отопление“ на Данфосс в България изпълни множество ключови проекти и взе участие в многобройни събития. Календарната 2018 година беше една от най-предизвикателните, но в същото време и една от най-успешните за сегмента в България. Топ проекти на Данфосс България, сегмент „Отопление“: –...

Система за повърхностно отопление и охлаждане „Cofloor“ на Oventrop: практично и функционално

Чрез системата за повърхностно отопление и охлаждане „Cofloor“, Oventrop предлага не просто първокачествени продукти, но също така и всички компоненти, необходими за икономичен монтаж на различни системи за полагане. Към тях спадат системите „Cofloor“ с плочи, със скоби, с релси с клеми, както и системата за...

Продукти и оборудване за отстраняване на котлен камък

С течение на времето, и преди всичко, с покачването на температурата, калциевите и магнезиеви соли, съдържащи се във водата, се отлагат под формата на микрокристали върху металните повърхности на тръбите и топлообменниците, като по този начин се намалява топлоотдаването.За премахване на отлаганията от котления камък се използват продуктите от гамата Boiler Cleaner на нашия италиански партньор GEL, които трябва да се оставят да циркулират в отоплителната система и отделния топлообменник или котел с помощта на помпите Boy С.

Арматура, задвижващи устройства и системи за автоматизация на сгради от Овентроп

Системите за автоматизация на сгради придобиват все по-голямо значение, както в новото строителство, така и при реновиране на съществуващи сгради.Автоматизацията на сгради с устройствата си за контрол, управление, регулиране и оптимизация е важна предпоставка за комфортен, енергийно ефективен и икономически съобразен мениджмънт на сградите.

Oventrop с грижа за по-добра енергийна ефективност

Овентроп е водещ световен производител на арматура, регулатори и системи за отоплителната техника. Фирмата предлага всички компоненти, необходими за монтаж на соларни инсталации – станции, електронни регулатори, разширителни съдове, резервоари и свързващи компоненти.

Арматура за питейна вода

Филтрите Honeywell с патентован начин на задно (регресивно) промиване по безотказен начин осигуряват чиста вода. Механичните замърсявания (чужди частици) се задържат от филтрираща мрежа (цедка), изработена от неръждаема стомана. Използването на тези филтри повишава степента на защита срещу разяждаща корозия в тръбопроводите; предпазва и осигурява нормална работа на скъпата арматура в цялата система на инсталацията.

Бултерм демонстрира най-новото в ОВК системите

От 13 до 15 април т.г. се проведоха няколко паралелни изложби в Интер Експо Център – Булконтрола, Бултерм и Вода София, които представиха най-новите поколения техника, технологии, уреди и материали, необходими за изграждане и модернизация на инженерната инфраструктура в областта на ВиК, топлофикационните, енергийните и други съоръжения.