Категория: тръбни системи

Система от гъвкави, предварително изолирани тръби Microflex

Системата от предварително изолирани тръби Microflex, производство на WATTS INDUSTRIES, е предназначена за транспортиране на гореща и студена вода в отоплителни, климатични и инсталации за производство на битова гореща вода(БГВ), както и в инсталации със специално предназначение.

Продукти и оборудване за отстраняване на котлен камък

С течение на времето, и преди всичко, с покачването на температурата, калциевите и магнезиеви соли, съдържащи се във водата, се отлагат под формата на микрокристали върху металните повърхности на тръбите и топлообменниците, като по този начин се намалява топлоотдаването.За премахване на отлаганията от котления камък се използват продуктите от гамата Boiler Cleaner на нашия италиански партньор GEL, които трябва да се оставят да циркулират в отоплителната система и отделния топлообменник или котел с помощта на помпите Boy С.

Индустриална тръбна система Raupex

Професионално решение за въздух под налягане, охлаждаща вода, химикали, индустриално отопление и много повече.Тръбите RAUPEX от омрежен полиетилен (PE-Xa) заедно с лесната и сигурна REHAU техника за свързване с пресоващ пръстен и електрозаваряеми муфи образуват една сигурна и цялостна система за използване в модерни индустриални съоръжения.

„Regucor WHS“ – енергоспестяваща централа на Oventrop, иновативно решение за инсталации с няколко топлинни източника

Отоплителните инсталации с регенеративни енергийни източници се състоят от многобройни компоненти. Те често се монтират поотделно и трябва да бъдат съгласувани помежду си.Oventrop дава решение на този проблем чрез енергоспестяващата централа „Regucor WHS“. Тя се състои от резервоар за гореща вода с ефективно разслояване на топлината и хидравлично съгласувани към него арматури. Чрез интегрирания системен регулатор за управление на топлината се осигурява оптимизирана съвместна работа на функциите на всички арматури с резервоара.

Домашна абонатна станция “Regudis W-HTU” от Oventrop

Домашната станция “Regudis W-HTU” на Oventrop работи без допълнителна енергия. Тя служи за снабдяване на отделните жилища с гореща и студена вода, както и дава възможност за присъединяване на един отоплителен кръг.

Апартаментни абонатни станции HERZ

Опростено, сигурно и мощно средство за локално приготвяне на топла вода за битови нужди и топлоразпределение. Абонатните станции се проектират за инсталация при многоетажно жилищно строителство, отличаваща се с опростеност, сигурност, прецизност. Основание за това е патентованата от HERZ предварително монтирана конзола.

Избор на битови топлофикационни абонатни станции

Пазарното търсене на топлофикационни абонатни станции днес води до фокусиране на вниманието върху следните неща.Фактът, че Данфосс вече произвежда топлофикационни абонатни станции осигурява на клиентите още няколко допълнителни изгоди:- По-компактни абонатни станции.- По-висока степен на гъвкавост при функциите за управление.- Кратък срок за изграждане.- Оптимално приспособяване на управляващото оборудване към абонатната станция.

Rehau Rautitan: една система – три приложения

С помощта на системата за сградни инсталации на REHAU RAUTITAN (РАУТИТАН) специалистите в монтажа на отоплителни и водопроводни инсталации разполагат с всякакви възможности за решаване проблемите на трудното ежедневие на строителната площадка и за икономично разпределяне на материалите. Като водеща марка в преработката на полимери фирмата Рехау предлага универслана тръба от омрежен полиетирлeн РЕ-Ха с алуминиева вложка Rautitan stabil както и Rautitan flex – универсална тръба от омрежен полиетиелен с антидифузионен слой.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!