Стенен газов кондензационен котел Beretta Power X

Power X

Калория представя ново решение при средните мощности в гамата, предлагани стенни кондензационни газови котли – Power X.

Като част от семейството на Riello Group, заводите на Beretta дават това ново предложение в средния диапазон, плод на съвременните технологични решения и иновации.

Началото на работа с битови отоплителни котли е поставено през 1960 година и от тогава иновациите и технологичните решения са водещи при разработката и конструирането на всеки нов продукт на компанията. Beretta успешно се е наложило като име за качество и висока ефективност, давайки на своите клиенти най-новите и актуални технологии, реализирани в продуктовата гама на компанията.

Постигнатите резултати през дългогодишното присъствие на пазара са доказателство за високо качество и креативност.

Стенен котел от последно поколение за средни мощности с висока ефективност и лесно обслужване. Високото качество на материалите, от които е изработен котела, обуславят дългия експлоатационен живот, съпроводен с ниски разходи за гориво. Новите технологии, интегрирани в Power X, дават нова посока в разработките на горивните технологии, използвани в битовото отопление.

Възможността за работа с широк набор от външни управления дава гъвкавост на системата и голям брой решения за реализацията на вашата отоплителна инсталация.

Гарантирана висока ефективност Клас А
Премикс горелка – Low NOx Class 5

Модел котел КПД% (80-60) КПД% (30%Pn)
Power X с мощност 15 – 50 kW 98,20% 108,70%

 

Power X

В котела е интегриран топлообменник от ново поколение – биметална сплав с висока устойчивост на корозия и дълъг период за безаварийно ползване.

– неръждаема стомана в комбинация с мед;
– висока топлопроводимост и изключителна устойчивост;
– увеличена площ за по-висока ефективност.

Power X

Енергиен клас – А

При работа с външен датчик е гарантирана икономия на гориво, както и по-добър комфорт, постигнат в отопляемото жилище

Високоефективната електронна помпа гарантира ниски разходи за енергия и стабилна работа във всички диапазони на работа на котела – от нискотемпературни режими до всички интензивни натоварвания на отоплителната мрежа.

Power X

Широкият диапазон на работа я прави ефикасна при различни типове сгради и отоплителни инсталации, при които се използва Power X.

Power X

Различни варианти за присъединяване на димоходите дават гъвкавост на решенията при реализацията на системите в различни по тип и конструкция сгради.

Power X

Наборът от оригинални димоходи и системи за отвеждане на кондензат правят Power X лесен както за прилагане в проекти, така и за монтаж и последващо обслужване.

Power X

Power X може да се използва за затопляне на топла вода за битови нужди посредством външен бойлер, избран според нуждите на конкретното домакинство. Приляга на всяка инсталация в комбинация с други източници на топлина – например слънчеви инсталации и термопомпени агрегати. При работа с външен датчик, даващ допълнително информация на управлението на котела се превръща не просто в сезонен уред, а в целогодишен помощник на домакинството.

Power X

Комбинацията от високо качество и надеждност при котлите Power X ги прави отличен избор за едно- и многофамилни жилища. Целесъобразно е използването му също в малки обществени сгради, центрове за работа с клиенти и други помещения с различно предназначение. Високото число на модулация и изключителния КПД при малко натоварване водят до сериозно намаляване на разходите за гориво и електричество, което пък го превръща в желан и търсен компонент за всяка отоплителна инсталация.

За контакт и повече информация – Калория.

 

Може да харесате още...