Стенен климатик от Remko с датчик за движение

Комфортно охлаждане е това, което Remko предлага с новия си стенен климатик RVT. Специалната характеристика на този уред е интелигентния сензор за движение. Чрез него се управлява въздушния поток. Сплит климатикът има клас на енергийна ефективност А+++ и е с етикет за качество за стайни климатици.

RVT визуално се адаптира към интериора на помещението. Вътрешното тяло има лъскава бяла повърхност, чийто дисплей може да се види само по време на работа. Дисплеят се прожектира през тялото. Климатикът впечатлява и с безшумната си работа. Remko използва доказана инверторна технология и уредът разполага със защита срещу замръзване и управление за отопляване или охлаждане в зависимост от температурата в диапазона до -25 или -30°C.

Външното тяло на климатика работи с хладилен агент R32. Производствено RVT има кабели с дължина до 5 м и се предлага зареден. Remko предлага два стандартни размера с охлаждащ капацитет от 2,6 и 3,5 kW. Те са подходящи за помещения с обем около 80 или 100 m³. Обемът на въздуха може да се избере на 7 нива и при двете опции.

Вижте също...