Стоплете дома си с умните енергийно ефективни решения на TESY

Есен е, и топлият и уютен дом става все по-привлекателен в хладните дни. Затова е много важно правилно да изберете как ще отоплявате дома си. Трябва да вземете предвид различни фактори, като: вида и големината на помещението, разположението на жилището (среден или краен апартамент), изложението му (север/юг или изток/запад), както и конструкцията на сградата (панел, тухла или ЕПК). При избора на уред за дома много важни са очакваните разходи, които зависят от енергийната ефективност на отоплителното тяло. Въпросът е – как да се обединят всички тези условия в едно, за да се избере идеалното решение за отопление.

Отговорът идва от една от най-успешните и иновативни компании у нас – TESY, която предлага отоплителни уреди, подходящи за всеки стил, вкус, бюджет и начин на живот.

Напоследък все повече хора залагат на конвекторния начин на отопление. При него уредът затопля помещението, в което е монтиран, разчитайки на естествения поток на топлия въздух. Топлият въздух се издига нагоре, а хладният – навлиза през отворите в долната част и се затопля, като за това се използва минимум енергия. Уредът превръща 100% от консумираната енергия в топлина.

Електрическите панелни конвектори осигуряват по-бързо затопляне на помещението и по-ниски разходи за електроенергия. От TESY предлагат две продуктови серии (ConvEco и HeatEco) в унисон с актуалните облачни технологии.

Инженерите на компанията създадоха панелни конвектори, които можете да управлявате чрез интернет връзка от всяка точка на света през всеки интернет браузър на адрес mytesy.com или с помощта на мобилно устройство с безплатното приложение tesyCloud.

Моделите с електронен терморегулатор, като ConvEco и HeatEco, спестяват много повече енергия в сравнение с моделите с механичен терморегулатор и дават пълен контрол върху работата и разхода на енергия.

ConvEco и HeatEco затоплят помещението доста по-бързо, безшумни са, имат надеждна система против замръзване и могат да се монтират в мокри помещения. Моделите на TESY притежават и специална решетка, позволяваща конвекция със скорост от 1.18м/сек. Дизайнът на тези електрически панелни конвектори гарантира оптимална конвекция благодарение на правилното съотношение между нагревател, обем на конвекторната кутия и пространство около нагревателя.

Маслените радиатори са сред едни от най-ефективните битови електрически уреди за отопление. TESY предлага две продуктови серии – CC и CB. В зависимост от модела, с тях може да се отопляват помещения до 32 кв.м. Голямото предимство при моделите на TESY са ребрата на маслените радиатори.

Ако е необходимо да се затопли по-малка стая, подходящи са и вентилаторните печки, които се предлагат в няколко варианта – подови, стенни или за баня. Задължително е обаче да знаете, че вентилаторната печка в никакъв случай не може да служи като основен отопляващ уред, а по-скоро има спомагателна функция.

Ако търсите естетика и нестандартност в дома си, в продуктовата си гама TESY предлага и стенна електрическа камина, която придава особен уют и стил на дома.

TESY Ви помагат да изберете най-подходящото решение за Вашия дом от голямото разнообразие модели и уреди, като предлагат продуктов съветник- калкулатор, в който можете да заложите параметрите на помещението, което ще отоплявате. Ще го намерите на интернет сайта на компанията – tesy.com

TESY е първият производител на отоплителни уреди на нашия пазар, и неговите панелни конвектори, маслени радиатори и цялата гама отоплителни уреди покриват напълно най-новите регулации за енергийна ефективност.