Sunsystem предлага на пазара серия компактни бойлери BB-S1M с високоефективни топлообменници

Фирма НЕС е първият български производител на слънчеви системи за топла вода и едрообемни бойлери с топлообменници. Нейната марка SUNSYSTEM е позната на всеки професионалист в слънчевата термия у нас. Тя се утвърди на българския и европейските пазари като иновативен бренд за практични и икономични решения оползотворяващи възобновяема енергия.

Инженерният екип на компанията мобилизира своето ноу-хау и вложи своя опит от професионалните системи за БГВ в създаването на уникален за българския пазар битов бойлер със серпентина и мантел – SUNSYSTEM BB-S1M.

Така, в неголемия обем на едно изделие за стенен монтаж, са съчетани два топлообменника с удвоена мощност спрямо аналогични продукти от този клас. Добавената мощност на топлообменниците е реализирана благодарение на пълноценно оползотворяване на вътрешния обем на бойлера. В стената на водосъдържателя е обособен затворен обем, формиращ мантелен топлообменник (известен още като водна риза) с голяма топлообменна повърхност.

Във вътрешността на водосъдържателя пък е разположена топлообменна серпентина, разгърната в цялото вътрешно пространство. Така, общата топлообменна повърхност на топлообменниците е близо два пъти по-голяма от тази в аналогични изделия с два топлообменника. Ефектът за потребителя е бърз и ефективен нагрев на водата при използване на слънчева система или котел като източник на топлинна енергия. Бойлерът е снабден и с електрически нагревател, като резервен източник на енергия.

Тъй като BB-S1M е продукт на SUNSYSTEM той е изработен по най-строги стандарти за надеждност, приложими при промишлените водогрейни системи.

Неговият водосъдържател е изработен от нисковъглеродна стомана с дебелина 2,5мм, за разлика от други марки бойлери от битовия клас.

Водосъдържателят е покрит с висококачествен титаниев емайл, нанесен плътно по вътрешността чрез течно емайлиране и изпечен до безупречно гладка, незадържаща отлагания глазура. Така битовата гореща вода се съхранява чиста, а водосъдържателят се предпазва от корозия.

За допълнителна антикорозионна защита BB-S1M e оборудван с два анодни протектора разположени насрещно в двете най-отдалечени точки на водосъдържателя.

Гамата бойлери BB S1M включва литражи от 80, 100, 120, 150 и 200 л, налични във вертикално и хоризонтално изпълнение. Всички битови бойлери с марка SUNSYSTEM са защитени с 5 години пълно гаранционно обслужване.

Контакти с НЕС.

Може да харесате още...