pixel

Тангра пусна нов уеб сайт: EnergySavingVentilation.com

Tangra

В началото на месец септември 2016 г. екипът на фирма Тангра пусна специално разработения уеб сайт за енергоспестяващи вентилационни системи Tangra EVB.

Целта бе да предоставим на нашите партньори възможността бързо и лесно да достъпват техническата и търговска документация на богатата гама от продукти с рекуперация на енергия. Енерговъзстановяващите вентилационни системи, които произвеждаме обхващат различни обекти – от бита, през търговските и индустриални приложения. Всеки ползвател, може бързо и лесно да селектира енерговъзстановяващия блок, който му трябва, чрез използване на филтрите в сайта. Уеб сайтът е с автоматично адаптиране към различните устройства – настолни компютри, лаптопи, таблети и мобилни устройства и телефони. Ние ще продължим да работим по дизайна, функционалността и интерфейса, така че да поддържаме лесен, бърз и удобен за потребителите уеб сайт. От сайта www.energysavingventilation.com има директна връзка със софтуера за калкулиране на енергоспестяващи блокове и рекуператори.

Опитът
Фирма Тангра е не само първият производител на рекуператори в България, но и един от първите в Европа. Рекуперативната вентилация е стандартно производство на фирмата от 1994 г., като през годините моделната гама се е увеличила. Днес продуктите на Тангра обхващат капацитет от 150м³/ч до 8500м³/ч и са с ефективност от 55% до 88% (EN 308/Eurovent). От 2014 г. в производствената гама на фирмата има и серия с двустепенна рекуперация, чрез вграден термопомпен модул и eфективност до 94%.

Ние произвеждаме не само рекуператорите въздух-въздух (сърцевината, необходима за възстановяване на енергия), но и съоръженията за обработка на въздух – механична вентилация.

Рекуператорите са разделени в четири категории:
– Пластинчат топлоообменен апарат „въздух-въздух” от полипропилен – REC – PP;
– Ротационен регенеративен топлообменен апарат „въздух-въздух” с ефективност до 80% – REC – ROT;
– Пластинчат алуминиев топлообменен апарат „въздух-въздух” с ефективност до 65% – REC – AL/AL+;
– Пластинчат алуминиев топлообменен апарат „въздух-въздух” с ефективност до 88% – REC – HiE.

Енергоспестяващите вентилационни решения и продукти на фирма Тангра са представени в уеб сайта, както следва:

TangraTangra

Екипът на компанията е разработил, и в уеб сайта са показани, различните опции за управление на енерговъзстановяващи вентилационни системи. От 2014 г. Тангра има собствена разработка на интелигентно управление – Tangra Smart. През февруари 2016 г. излезе и втората версия на Tangra Smart v2. Освен през мобилен телефон или таблет, системите вече могат да бъдат управлявани през интернет и BMS през Modbus.

Tangra

В техническите брошури и в уеб сайта са показани опциите и аксесоарите за изграждане на една рекуперативна вентилационна система. Фирма Тангра предлага освен енергоспестяващите блокове, също така и:
– вентилационни решетки;
– въздуховодни елементи и флексибъл;
– филтри;
– шумозаглушители;
– отоплителни и охладителни елементи;
– цялостно изграждане на системите.

Системите за енерговъзстановяване във вентилационни и климатични инсталации са сертифицирани от TUV Rheinland и отговарят на всички приложими норми и директиви. Фирма Тангра предлага енерговъзстановяващите вентилационни блокове в повече от 15 държави в Европа.

За повече информация и въпроси, можете да се свържете с нас.

Може да харесате още...