pixel

Търсенето на ОВК системи на световния пазар се увеличава

До 2024 г. в световен мащаб се предвижда растеж от 4,5% и 2,6% по отношение на обема и стойността на отоплителните, вентилационните и климатичните системи. Динамичният характер на индустрията се дължи на увеличаващата се урбанизация, безпрецедентното нарастване на населението, повишаването на температурата, вследствие на глобалното затопляне и бумът в строителния сектор.

Според очакванията технологията VRF ще нарасне най-много –  с 9.0% по отношение на обема. VRF системите на General Fujitsu все повече се използват за климатизиране на по-големите и взискателни сградни комплекси, като хотели, търговски центрове и офисни комплекси. Висока енергийна ефективност, намалени размери на външните тела, гъвкав начин на монтаж и лесни оперативни настройки са едни от предимствата ѝ.

Българската компания БУЛКЛИМА, предлагаща VRF/VRV системи на General Fujitsu, осигурява професионално консултиране, изготвяне на проект и цялостно изпълнение на ОВК системи. Фирмата разполага с квалифициран персонал от инженери в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията.

През 2018 г. популярността на компанията и на марката GENERAL продължава да расте, благодарение на предлаганите разнообразни модели.

Продуктите на GENERAL FUJITSU представляват съвършеното решение по отношение цена – качество. Със своя модерен, елегантен дизайн и неутрален цвят те се съчетават идеално с всички интериорни стилове. Марката е ориентирана към цялостно задоволяване на нуждите на своите потребители.

Във връзка с летния сезон БУЛКЛИМА ИНЖЕНЕРИНГ има промоция на монтаж на някои модели климатици с 50% отстъпка от цената им, и експресно сервизно посещение за ремонт на системите FUJTISU GENERAL и KAISAI.

Може да харесате още...