Термостатите на Uponor с награда за иновации

Най-важните награди за иновации в света Plus X Award номинират стайните термостати на Uponor от серията Smatrix Style за качество, дизайн, комфорт при работа и екология.

Uponor Smatrix Style е плосък стаен термостат, който съчетава елегантен дизайн с модерна технология за измерване. Като част от интелигентната система за регулиране Smatrix за панелно отопление и охлаждане, безжичният термостат непрекъснато следи работната температура и осигурява максимален комфорт и висока енергийна ефективност чрез хидравлична автоматична компенсация с икономия на енергията до 20%.

Чувствителните сензори измерват не само температурата на въздуха, но и топлинното излъчване, така че панелното отопление и охлаждането могат да се контролират много точно.

Освен от високото качество, журито е впечатлено от чистия и привлекателен дизайн, който безпроблемно се интегрира в пространствата. Висококачественият стаен термостат е наличен в бяло и черно и разполага с голям, добре видим дисплей. Smatrix Style се настройва с помощта на два бутона, разположени отстрани на корпуса. Като алтернатива може да се използва и централният сензорен операционен модул на регулацията на Uponor Smatrix или приложението Uponor Smatrix.

Може да харесате още...