Tesy грабна три награди от „Бизнес наградите на Forbes“ за 2018 година

TESY спечели общо три награди на ежегодните престижни награди Forbes Business Awards, организирани от едноименното списание.

За 2018 година компанията бе отличена с престижното първо място в една от най-оспорваните категории „Развитие на бизнеса“. Признанието, което TESY получи за пореден път затвърждава лидерските и позиции както на родния пазар, така и на международния. С разработването на иновативните уреди, позволяващи управление през Интернет, имплементирането на технологични решения от последно ниво, износ и продажби в 54 държави, TESY определено е пример за една успешно развиваща се компания.

„Колко от вас използват уреди TESY? Като говорим за бизнес развитие, аз виждам потенциал и в тази зала – пошегува се с публиката Еманиул Тотев, Директор Продажби, След продажбено обслужване, Маркетинг и Логистика –  За да сте горди като българи ще ви споделя нещо: За 3 години удвоихме оборота си и сме се прицелили да направим същото в следващите 3 години. Няколко милиона домакинства са получили и използват нашите уреди. И не само това, но обърнахме тенденцията за внасяне на китайска продукция в Европа и започнахме да изнасяме отоплителни уреди за Китай. Успешно. Благодаря ви!”

Една от най-специалните награди „Служител на годината“ отново отиде при иновативната компания, като отличи на първо място дългогодишния служител, инж. Костадин Борисов. Костадин Борисов е част от екипа на TESY от 2000 г., като през годините е бил на различни позиции в няколко отдела на компанията, а понастоящем е Ръководител на отдел „Стандарти и Управление на качеството“ – Той е и единственият българин, член на работна група TC59x /WG4 Водонагревателни уреди към CENELEC (Европейски комитет за електротехническа стандартизация). Дейността на работната група е свързана с разработването на нови стандарти, свързани с определяне на характеристиките на водонагревателните уреди и изменения в съществуващи стандарти на европейско ниво.

„Изключително съм щастлив и горд да получа това признание. Благодаря ви. Благодаря на всички мои колеги в TESY, с които вече 20 години вървим по пътя на промяната, иновациите и добрите решения към крайните клиенти”, сподели в благодарствената си реч инж. Костадин Борисов.

TESY беше и сред финалистите в категория „Клиентска политика“, където бе отличена с трето място по време на церемонията.


Вижте също...