pixel

TESY с поредно отличие от Forbes

TESY спечели първото място в категорията Качество на стоките на ежегодните престижни награди Forbes Business Awards, организирани от едноименното списание. Това е втора поредна година, в която TESY взима отличие от конкурса, след като през миналата година компанията бе поставена на втора позиция в Развитие на бизнеса.

Качество на стоките по традиция е сред най-оспорваните категории на Forbes Business Awards като тази година TESY пребори конкуренцията на десетки други големи компании.

„Ключови за спечелването както на това конкретно отличие, така и на доверието на клиентите като цяло, са три фактора, които движат бизнеса на TESY напред. Това са клиентски-ориентираното мислене, внедряването на иновации и прозрачността в отношенията ни с партньорите и потребителите“, обясни Ръководител на отдел маркетинг на компанията Галена Симова.

„Принципът за иновация е кардинално заложен в мисията и целите на TESY, което допринася за формиране на конкурентни предимства на продукта, като неговата уникалност, повишаване на качеството и функционалността му и подобряване на дизайна. Най-иновативните продукти на TESY – последните модели отоплителни уреди и електрически бойлери, могат да се контролират през Интернет, чрез приложението tesyCloud или през mytesy.com. Благодарение на него, потребителите имат възможност да управляват своя уред от всяка точка на света“, допълниха от TESY.

 

Може да харесате още...