Thermowave представи нов дизайн на рамка за пластинчати топлообменници

Производителят на пластинчати топлообменници Thermowave е разработил нов дизайн на рамката за своите топлообменници от серията ThermolineVario. Новата M-образна рамка, която замества текущата L-образна, оптимизира дизайна на ThermolineVario. Това води до по-кратки срокове за доставка, по-широк обхват на приложение и повишено изпитателно налягане.

Сериите от TL0090 до TL0850 с уплътнена рамка и полузаварени версии, включително многопроходни пластинчати топлообменници със съединения върху подвижната плоча, вече се предлагат само в новата версия. Благодарение на своите оптимизирани, компактни размери и намалено тегло, пластинчатите топлообменници с новата рамка използват по-малко пространство при монтаж и транспортиране.

За съществуващите клиенти, които искат да осъвременят системите си, M-образната рамка може лесно да бъде адаптирана към вече пуснатите в експлоатация пластинчати топлообменници Thermowave с всякакви други варианти на форми на рамката, като се използва широк избор от височини на краката. Освен това почти всички стари единици могат да бъдат заменени по подобен начин, така че да не се изискват нови тръбопроводи и никакви модификации на системните връзки.

Може да харесате още...