Топла вода от слънчева енергия с термопомпите ECH2O на Дайкин

Домашните термопомпи ЕCH2O на Дайкин с капацитет 300 и 500 литра, осигуряват топла вода и комфорт вкъщи. Със серията термопомпи ECH20 на Daikin, можете да разчитате на битова гореща вода по всяко време. Лесна за инсталиране и енергийно ефективна, гамата ECH20 поддържа високи стандарти за хигиена и безопасност на водата. Серията ECH2O е идеална за всяка технология, включително термопомпите въздух-вода, хибридните термопомпи или котлите.

Термопомпите ECH20 работят на най-високите нива на енергийна ефективност, ограничават използването на електроенергия и максимално спестяват разходи. Подготвени са за работа и със слънчева енергия. Резервоарът за гореща вода лесно се свързва със слънчеви колектори с автоматичен дренаж, монтирани на покрива.

Структурата на системата за съхранение на топлинна енергия гарантира оптимална водна хигиена и премахва риска от бактерии или други замърсявания. Това гарантира хигиената и безопасността на водата.
Освен това не изискват поддръжка, тъй като са оборудвани със серия от интелигентни настройки, които предлагат максимален комфорт на потребитяля, и с резервоар, който също не се нуждае от поддръжка.

.


Вижте също...