pixel

Топла вода за битови нужди: надеждно, хигиенично, навреме – just in time

Regumaq X станциите за БГВ загряват питейната вода точно когато е необходимо. Този метод за подготовка на водата е хигиеничен, тъй като при съхранение на БГВ могат да се развият големи количества микроби, като например опасната и смъртоносна легионела.

Станциите за прясна вода Regumaq се предлагат в три версии с различни нива на мощност. Това означава, че имате правилното решение за всяка ситуация – от еднофамилни жилища до жилищни или нежилищни сгради. Ако искате да планирате цялостно разпределение и хигиена на питейна вода, тогава модулната система Aquanova е правилното решение – станциите за прясна вода Regumaq функционират надеждно като част от системата.

Можете индивидуално да адаптирате капацитета и да повишите температурата към изискванията на системата. Станциите за прясна вода Regumaq са пионерното решение за нискотемпературни системи и системи с възобновяеми енергийни източници. Дебитът на подготвена вода може да бъде увеличен в случай на специални изисквания или промени в използването чрез свързване на станции паралелно. Тогава е възможен максимален дебит до 500 литра в минута.

Oventrop

Предимства на Regumaq X станциите за БГВ:
– надеждна хигиена при приготвяне на битова топла вода – не е необходимо топлата вода да се държи в бойлер;
– топлообменници с пълно уплътняване Sealix® (опция) – по този начин стават безопасни дори при критични водни услови;
– енергоефективна поради особено ниска надтемпература – буферното съхранение може да се зарежда с ниска скорост;
– оптимален за възобновяеми решения на системата чрез използване на буферен резервоар.

Повече за Regumaq X станциите и различните модели можете да научите на сайта на Овентроп.

Може да харесате още...