pixel

Топлина и комфорт на закрито

Lindner

Приятният климат в помещенията е от решаващо значение за доброто усещане в сградата, а вентилационните компоненти са незаменимо решение за поддържане на препоръчителните стойности на въздухообмен и за гарантиране на топлинен комфорт. С елементите за подаване и изхвърляне на въздух AirBox S (подаван въздух) и AirBox E (отработен въздух) Lindner Group предлага система, която е скрита на гърба на таванната система и осигурява комфортен климат в сградата.

Елементът за подаване на въздух AirBox S осигурява подаване на свеж въздух и приятното му разпределение в помещението. Дифузьорът гарантира ниска скорост на потока, което предотвратява шума и течението. С помощта на елемента за отработен въздух AirBox E веригата се затваря и застоялият въздух в помещението се изхвърля незабележимо.

Lindner

В зависимост от изискванията, всеки от тези вентилационни елементи може да бъде избран в три дефинирани типа с различни обемни потоци. В допълнение към дефинираните стандартни размери са възможни и версии, свързани с конкретен проект.

За да могат да се монтират вентилационните компоненти на гърба на таванния панел, таванната система трябва да бъде перфорирана със свободно напречно сечение най-малко 13%.

Компанията е представена на българския пазар от Lindner Group България.

Снимки: Lindner

Може да харесате още...