Топлообменник за чист въздух Marley 2.0 с двойна филтрация

Добрата изолация намалява естествения обмен на въздух. Ежедневно в домакинство с 4 души се появяват до 12 литра влага и това увеличава риска от растеж на плесени. Необходима е редовна вентилация, за да се избегне появата на мухъл. При конвенционалната вентилация се губи ценна топлинна енергия и в същото време полени, прах и шум попадат в къщата.

Решение предлага MEnV 180 II – контролирана вентилация с рекуперация на топлина и въздух и двойно филтриранe през външни и вътрешни филтри, които е препоръчително да се сменят на всеки 6 месеца. Видеото показва топлообменника на Marley Fresh Air с неговите нови функции.

Устройството има модерен вътрешен панел с вградена LED светлина и дистанционно управление. Координацията на устройствата помежду им става чрез радиосигнал. Когато захранването се изключи, настройките се запазват, така че е възможно управление чрез външни релета.

Сред предимствата са таймери, сензори за влажност, температурни сензори и връзка със система за интелигентен дом, а работата е изключително тиха благодарение на външния вентилатор.

Marley

Може да харесате още...