Тръбни отоплителни тела за баня Koralux

корадо

Корадо представя новата си колекция от тръбни отоплителни тела за баня (лири). Благодарение на новите производствени технологии отоплителните тела Koralux вече стават по-достъпни за още по-голяма група клиенти. Корадо представят пет нови продуктови серии, които изцяло ще задоволят изискванията на всички целеви групи. Качествата и предимствата на отделните поредици са съобразени с изискванията на клиентите и се основават на дълъг опит. Още самите наименования на поредиците – Max, Comfort, Classic, Standard и Exclusive – ясно показват в какво се състои предимството на всяка от тях.

Koralux Max

koralux-max

Тръбните радиатори Koralux Max са създадени да предоставят максимална топлинна мощност, което е гарантирано от техния уникален дизайн. Моделите, предлагани в тази продуктова линия, отговарят дори на най-високите изисквания на клиентите.

Продуктите се предлагат в две разновидности – с прави и извити тръби, както със странично свързване, така и с практичното долно централно свързване. Тази продуктова линия е най-добрият избор за максимална топлинна мощност.

Koralux Comfort

koralux-comfort

Луксозен дизайн, максимален комфорт и отлична топлинна мощност. Тръбните радиатори от тази продуктова линия са балансирана комбинация на функционалност и дизайн. Те са част от най-търсените продукти. Две версии, с прави и извити тръби и избор между странично или долно централно свързване определят тази продуктова линия да бъде перфектният избор за всеки интериор. За по-комфортно използване тези радиатори могат да бъдат оборудвани с комплект за комбинирано отопление.

Koralux Classic

koralux-classic

Най-харесваните тръбни отоплителни тела, главно поради отличното съотношение цена – мощност. Финансова достъпност за отлична топлинна мощност и качество. И при тази поредица може да се избира между два варианта – с прави или огънати тръби, с възможности за странично и централно свързване.

Koralux Standard

koralux-standard

При тази поредица ще намерите и най-малкото тръбно отоплително тяло на пазара. С широчината си, която е само 40 см, е идеално за малки бани или като алтернативно тяло, подходящо за комбиниране с друг тип отопление, например, подово. Присъствието му в банята ще бъде оценено наистина всеки, който се нуждае от отопление на малки помещения.

Koralux  Exclusive

koralux-exclusive

Елегантни хромирани тела, които с луксозния си дизайн подчертават всеки интериор. Корадо предлага тези тела с модерно централно свързване в изпълнение с прави или извити тръби.

Вариабилност на продуктова линия Koralux 

Всички лири Koralux са съобразени с изискванията на клиентите. Освен на външния вид, внимание е обърнато и на широките възможности за използване и свързване към съществуващото отопление на обектите. Вариантите на стандартно и модерно централно свързване се подразбират.Същото важи и за комбинативността им с комплекта за електрическо отопление или следваща възможнст е вариантът за пряко елетрическо отопление с телата на Корадо.

Цветовата палитра на изпълнение може да бъде съобразена изцяло с всеки интериор.

Korado аксесоари

koralux

Положителен ефект от отоплението и вторична функция на отоплителните тела може да бъде и сушенето. Благодарение на предлаганите аксесоари, лирите на Корадо могат да бъдат използвани за доизсушаване или поставяне на текстил като кърпи или хавлии и то ефективно, без повреждане на текстила и самото тяло. В офертата на Корадо ще намерите сушилници и закачалки, които ще разширят практическото използване на тръбните отоплителни тела Koralux. Опростеният и лесен монтаж позволява използването на новите и на съществуващите тела.

Тръбните отоплителни тела с търговското название Koralux са произведени от затворени стоманени профили с различни диаметри и форми.

Преглед на моделите Koralux

Изпълнение Max
Koralux Linear Max
Koralux Linear Max – M
Koralux Rondo Max
Koralux Rondo Max – M

Изпълнение Comfort
Koralux Linear Comfort
Koralux Linear Comfort – M
Koralux Rondo Comfort
Koralux Rondo Comfort – M

Изпълнение Classic
Koralux Linear Classic
Koralux Linear Classic – M
Koralux Rondo Classic
Koralux Rondo Classic – M

Изпълнение Standard
Koralux Standard

Изпълнение Exclusive
Koralux Linear Exclusive – M
Koralux Rondo Exclusive – M

Бърз достъп до актуална информация

корадо

Разгледайте офертите на Корадо и през мобилния си телефон. Достатъчно е да начетете QR-кода през QR-четец, инсталиран на вашия телефон. Пълният асортимент продукти Koralux, заедно с преглед на моделите, техническите параметри и галерия от снимки, ще се изобразят прегледно.

За контакт и повече информация – Корадо.