Тръбни радиатори от Zehnder с Q-Tech вентил за непрекъснато хидравлично балансиране

Zehnder

С опционално наличния Q-Tech вентил немската компания Zehnder позволява автоматично хидравлично балансиране на тръбните радиатори. Автоматичното регулиране на обемния поток осигурява балансирани температури в помещението дори при условия на колебание на налягането в системата.

Zehnder

Моделът Charleston, класика сред радиаторите, се предлага от Zehnder във версията Completto с интегриран вентил. Сега този радиатор по избор се предлага и с новия Q-Tech вентил. За първи път е възможно автоматично хидравлично балансиране с множество помпи, така че всички радиатори в една система да се нагряват равномерно по всяко време. При въвеждане в експлоатация, Q-Tech клапанът осигурява безстепенно регулиране на системата и гъвкаво регулируем диапазон на потока (10 до 170 l/h).

Zehnder

Благодарение на вентила, зададените стойности са стабилни и постоянни. Освен това венилът Q-Tech има диапазон на регулиране на диференциалното налягане до 1,5 бара, както и автоматично управление, което също компенсира широко колебателните диференциални налягания.

За повече информация: Zehnder

Вижте също...