pixel

ТРАДИЦИЯ ЗА БЪДЕЩОТО – НОВИ АЛУМИНИЕВИ РАДИАТОРИ ORION ОТ ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ

Orion

Със старта на 2017 година фирма Екотерм Проект се довери на нов модел алуминиеви радиатори, които да допълнят търговската линия на фирмата. Ако имате нужда от алуминиев радиатор, който да бъде традиционен и стилен, а същевременно модерен и съвременен, изгоден, но с перфектно Европейско качество, то потърсете алуминиевите радиатори Orion в дистрибуторската мрежа на фирма Екотерм Проект.

Orion

Изборът на алуминиеви радиатори Orion не е случаен. Те се произвеждат от фирма Lipovica в Хърватска – един от лидерите в производството на алуминиеви радиатори от 1968 г. Фирмата-производител следва една и съща стратегия с Екотерм Проект – да предлага висококачествени продукти, като по този начин покрива изцяло нуждите на своите клиенти.

Orion

Алуминиевите радиатори Orion са произведени в съответствие със стандартите HRN EN 442, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, както и удостоверяващата сертификация CE.

sertikikati

Радиаторите Орион продължават традицията на своите предшественици. Моделът е разработен след дълбок анализ на тенденциите на пазара и проследяване на потребителските нужди, след което е адаптиран изцяло към пазарните изисквания.

Извитите меки линии на алуминиевите радиатори Orion ги правят подходящи за всеки тип помещение, особено където се отглеждат деца, тъй като те не създават опасност поради липсата на остри ъгли. Това прави радиаторите Orion особено подходящи за детски градини, училища и ученически общежития. С избора на алуминиеви радиатори Orion си гарантирате изключителна ефективност и надеждно загряване на всяка една област, красота, безопасност и липса на допълнителни грижи. С оглед на задоволяване на клиентските нужди, радиаторите Orion се предлагат във всички популярни размери – 350/95, 500/95 и 600/95.

Orion

Уют, комфорт, модерен дизайн, високо качество, ефективност, добри механични свойства, трайност, изключителна устойчивост към корозия, дългогодишна гаранция, респект към околната среда, потвърдени от специализирани органи в Загреб, Щутгарт и Брно – получавате всичко това с покупката на всеки един алуминиев радиатор Orion.

За повече информация или контакт с фирма Екотерм Проект, моля посетете интернет страницата на фирмата или фирмената страница във Facebook.

Може да харесате още...