Универсално решение за отопление, охлаждане и топла вода с най-новия продукт Therma V R32 IWT от LG

LG

Ако вече познавате LG Therma V гамата, то е време да се запознаете с  най-новия продукт Therma V R32 IWT (вграден бойлер за топла вода). Това универсално решение за отопление, охлаждане и топла вода е също толкова елегантно по своя дизайн, колкото и ефективно и екологично.

Това, което отличава Therma V R32 IWT, е вграждането на бойлер за топла вода, буферен резервоар и хидравлични компоненти във вътрешното тяло. Този елегантен дизайн позволява на вътрешното тяло да се впише чисто в интериора на дома. Спестяването на пространство с уреди „всичко в едно“ премахва необходимостта от  отделно техническо помещение за самостоятелно разполагане на всички компоненти в една отоплителна система. Във вътрешното тяло на термопомпата е осигурено пространство за монтиране както на задължителния разширителен съд за отоплителния кръг, така и на разширителен съд за БГВ циркулационния кръг.

LG

Намаляването на обема на вътрешното тяло и намаляването на теглото с 39% в сравнение с предишните модели дават възможност за по-лесна инсталация и поддръжка. Още повече вътрешното и външното тяло са свързани само чрез медни тръби за хладилен агент, което елиминира риска от спукване на тръбите, когато времето е студено.

Екологични и ефективни
Собственият компресор R1 на LG и внедряването на хладилен агент R32 са това, което движи несравнимата ефективност на Therma V R32 IWT. Хибридният спирален компресор R1 е с подобрена структура, елиминираща ефекта на накланяне на спиралата  по време на работа, увеличавайки общата ефективност и надеждност. Освен това обхватът на работа на компресора е увеличен, за да работи от 10Hz до 135Hz. Това решение с инверторен компресор също така помага на всяка зона в дома да достигне по-бързо целевата си температура с по-малко консумация на енергия. Екологичният хладилен агент R32 е с близо 4 пъти по-нисък потенциал на глобално затопляне от конвенционалния хладилен агент R410A. Също така позволява на собствениците да намалят въздействието на своята система върху околната среда.

LG

*Резултатът А+++ по-горе е основан на затопляне на пространството до 35℃

Therma V R32 IWT осигурява надеждно и мощно отопление на вътрешни пространства. Термопомпата е отлично решение  при радиаторно отопление, като може да осигури максимална температура на изходящата вода до 65°C. Благодарение на технологията Flash Gas Injection имаме подобрена производителност при ниски външни температури, като може да работи при температури до -25 °С и да запази на 100%  мощността си при -7°С.

LG

Дистанционното управление Standard III е с 4.3-инчов цветен дисплей със сензорни бутони и вграден датчик за управление по въздух. Удобният потребителски интерфейс позволява бързо и лесно въвеждане на желаните температури, създаване на график на работа въз основа начина на живот на потребителя. Контролерът може да съхранява до 50 хронологични записа, което дава възможност лесно да се идентифицират причините при неизправност или грешки, като се използват данните от хронологичните записи и се прилагат бързи решения.

LG

В допълнение към върховата производителност, осигурена от IWT Therma V R32, ThinQ свързаността увеличава още повече ефективността, като същевременно осигурява цялостен системен контрол и мониторинг. Както при всички уреди на LG, Therma V R32 IWT може да се синхронизира с приложението LG ThinQ и да осъществи достъп до пълния набор от функционалности от мобилно устройство.

LG

Може да харесате още...