Uponor S-Press PLUS: нова генерация фитинги за композитни тръби

uponor

Системата за фитинги S-Press PLUS на немската компания Uponor поставя нови стандарти за системите за питейна вода и отоплителни инсталации. Фитингите S-Press PLUS, оптимизирани във всеки детайл, отговарят напълно на изискванията на проектантите и специалистите по монтажа, което прави планирането и работата по-лесни и по-надеждни едновременно. Висококачествените и оптимизирани материали отговарят на стандартите за питейна вода, а дизайна на фитингите гарантира много ниски загуби на налягане и оптимизиран поток на водата.

uponor

Усъвършенстваните функции за обработка и контрол, като например прецизното насочване на инструментите за пресоване и цветния филм с ясни размери, които лесно могат да се отделят след пресоването, осигуряват бърз и надежден монтаж. Фитингите на новото поколение S-Press PLUS се предлагат с размери от 16 до 32 мм и са съвместими със съществуващите композитни тръби и инструменти на производителя. Със своята здрава конструкция и широка гама от функции за безопасност, Uponor S-Press PLUS гарантира надеждно уплътняване и свързване на тръбите дори при трудни условия.

uponor

Обширните тестове доказват, че фитингите могат да бъдат натоварени с много високи сили на опън и имат висока устойчивост на корозивни вещества. Тъй като всички използвани за производството им материали са класифицирани като безопасни, иновативните фитинги са подходящи за нелимитирана употреба в питейни и отоплителни инсталации.

За повече информация: Uponor 

Може да харесате още...