Uponor Smatrix Pulse – новаторско и интелигентно подово отопление със стил

UPONOR

Uponor Smatrix Pulse – вашето модерно подово отопление с множество функции – кабелно и безжично. Научете повече!

Комфорт, лесно ползване и дизайн – основата, на която е изградено Uponor Smatrix. Със своята иновативна система, това е модерното допълнение към вашето подово отопление. Със Smatrix Pulse, интелигентно решение за домашно управление, имате възможността да контролирате и настройвате температурата във всяка стая отделно. Отделните термостати, свързани с един централен контролер, ви дават индивидуален контрол върху всяка стая. Чрез приложението за вашия смартфон или таблет имате лесен достъп, дори ако не сте си вкъщи.

UPONOR

Запътили сте се към дома и желаете да се приберете в един уютен и топъл хол? Няма проблеми! Увеличете температурата с приложението и Smatrix Pulse ще се погрижи за останалото. Между другото, Smatrix Pulse може и лесно да бъде регулиран през асистенти с гласово разпознаване като Amazon Alexa или Google Assistant.

Ето как работи Uponor Smatrix Pulse

Системата се състои от главен системен контролер, комуникационен модул, както и няколко термостата и задвижки за всяка стая. Разбира се, също така трябва да имате монтирани подови тръби, свързани със системата. Smatrix Pulse е подходящ за всякакви цели – може да работи с подова отоплителна инсталация Uponor или да бъде надстройка за Вашето съществуващо подово отопление.

Uponor

Готов за използване пакет за апартамент (размер S) или еднофамилен дом (размер L)

Стайният контролер е сърцето на Вашата подова отоплителна система. Той управлява работата на задвижките, които на свой ред контролират стайната температура чрез подаването на вода. Накратко: с един контролер Smatrix Pulse можете да регулирате отоплението в до 8 стаи според личните си предпочитания. Главният контролер може да бъде надграден с подчинен модул, който позволява още до 6 допълнителни канала и задвижки, което превръща Uponor Smatrix Pulse в перфектното решение и за по-големи пространства! Контролерът е наличен в кабелен и в безжичен вариант.

Във всяка стая ще бъде монтиран термостат. Термостатите позволяват двупосочна комуникация между всяка стая и контролера. Термостатите ще измерват непрекъснато реалната температура в помещението и ще изпращат съобщения до контролера, който реагира на промени и регулира отоплението. Със своя изчистен, модерен дизайн, термостатът се вписва във всеки интериор, а също така е наличен в два цвята.

За безжично управление на контролера и работа с функциите за интелигентен дом и мобилно приложение е необходим комуникационен модул, който е наличен в един от пакетите Uponor Smatrix. С допълнителното приложение ще имате достъп до Вашето отопление чрез смартфон или таблет, без значение къде се намирате. Проектирано е за по-малко усилия и максимален комфорт!

UPONOR

Функции на Uponor Smatrix Pulse

Освен лесен контрол на температурата в стаите, Uponor Smatrix Pulse предлага много други иновативни възможности. Комуникационният модул позволява локален и дистанционен достъп не само от мобилно устройство, но позволява и достъп за поддръжка, което изключително улеснява Вашето отопление.

UPONOR

Всички термостати непрекъснато измерват и регистрират температурата в стаята, за да проверят дали отговаря на предварително зададени стойности, след което изпращат информацията на контролера. Той реагира и променя отоплението, за да бъде винаги във вашата зона на комфорт, което свежда времето за реакция до минимум и осигурява постоянна температура във вашия дом.

Uponor Smatrix Pulse не само позволява да отоплявате вашия дом, а и да го охладите. В съчетание с вградените охладителни системи, интелигентният термостат Ви предоставя пълен контрол, за да поддържате предпочитаната от вас комфортна температура. За да се избегнат кондензацията от охлаждащите системи и щетите във Вашия дом, разполагате със специална контролна функция, която измерва не само температурите, но и относителната влажност в помещението и съответно съгласува охлаждането.

Тази нова интелигентна отоплителна система има функция за автоматично балансиране, която изчислява колко енергия е необходима за всяка отделна стая и нагажда всеки отоплителен цикъл. Функцията непрекъснато следи условията във всяка стая, през всеки сезон и при всякакви промени в начина на употреба на жилището. По този начин, вашата система Uponor постепенно се обучава и се адаптира към вашия начин на живот и навиците ви – непрекъснато ще пестите енергия и пари и ще разполагате с повече време, за да наблегнете на важните неща в живота!

Като става дума за спестяване на енергия: за да намалите енергийното си потребление, Uponor Smatrix Pulse предлага два модела (комфорт и еко), които интелигентно оптимизират вашите отоплителни навици.

Uponor Smatrix Pulse: интелигентното решение за вашия дом!

Smatrix Pulse е вашият надежден партньор за отоплението. Интелигентната система опростява вашето ежедневие чрез оптимизирано отопление и интуитивен контрол през приложението. Чрез интелигентното си обучение, визуализациите на тенденции и актуална информация за прогнозата за времето, Вашето отопление ще бъде напълно оптимизирано! Спестете енергия и време и опростете ежедневието си. С тази модерна система, която също е приложима към съществуващи лъчисти системи за подово отопление, можете трайно да повишите комфорта у дома. Научете повече.

Вижте също...