pixel

Управление на питейната вода и отоплението в умния дом

Honeywell

Проучвания, спонсорирани от Resideo, представят настоящите и бъдещи тенденции:
– 80% от запитаните европейци искат да управляват дома си от разстояние¹;
– продажбите на умните продукти имат един от най-бързите и големи нива на растеж и са 5 пъти по-големи в сравнение със стойностите от преди 5 години;
– вкусът на чешмяната вода и качеството на водата са важни за над 80% от запитаните европейци².

Resideo, водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и безопасността, предлага серия от страхотни продукти, които можете да управлявате и през смартфона си. От управление на температурата до подобрение на качеството на водата, уредите на Resideo могат да Ви помогнат да постигнете ефикасност, безопасност и пестене на енергия.

Honeywell Home evohome – умната система за зониране

Honeywell

Контролът на температурата е важен аспект от домашния комфорт: Honeywell Home evohome от Resideo е системата за управление и проверка на температура в дома Ви. Благодарение на функционалността „умно зониране“, evohome Ви позволява да контролирате температурата в до 12 различни зони вкъщи от едно устройство чрез приложението. Освен това можете по-добре да измерите температурата в дома си, благодарение на умния контрол на метеорологичните условия, който следи и подава информация за външната температура. Също така функцията за контрол на метеорологичните условия Ви предоставя възможността бързо адаптиране спрямо неочаквани промени в температурата, тоест evohome може автоматично да се настрои спрямо външните условия. Друга нова функция, която също си заслужава да бъде спомената, е съвместимост с термопомпа.

Braukmann PrimusPlus F74 и FK74 филтри

Филтрите Braukmann PrimusPlus F74 и FK74 предотвратяват навлизането на частици ръжда, влакна и песъчинки в тръбите, като по този начин намаляват шансовете за корозия. Най-вече по време на периоди с по-малка консумация, когато не сте си вкъщи, филтрите F74 и FK74 са необходими, за да поддържат високо качество на водата. Едновременно с това те ще защитят инсталацията за питейна вода в дома Ви. Тези устройства служат за филтриране и извличане на неразтворените вещества от питейната вода, без да влияят на химичните и хигиенни свойства на самата вода.

Honeywell

Braukmann KS30 омекотител

Resideo предлага омекотителя Braukmann KS30, който с филтрите F74 и FK74 помага да се повиши качеството на питейната вода чрез принципа на пропорционалното подаване на сол във водата, комбинирано с повишена ефективност и намалена консумация. Като допълнение KS30 предотвратява прекомерното натрупване на варовик във водата, което може да увреди тръбите, отоплителните системи и уредите по време на периоди на ниска консумация на вода.

Повече информация можете да намерите тук.

За Resideo

Resideo е водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт, безопасността и отоплителните системи, предназначени предимно за жилищна среда. Създадена въз основа на 130-годишно наследство, Resideo присъства в повече от 150 милиона жилища, като всяка година инсталира 15 милиона системи. Компанията продължава да обслужва повече от 110 000 професионалисти чрез водещи дистрибутори, в това число собствената си компания ADI Global Distribution, която изнася продукти в повече от 100 страни от над 200 складови обекта по целия свят. Повече информация можете да намерите на страницата на Resideo.

Проучвания:
1. Възможност за умен дом: Стая по стая – поръчано от ESA и спонсорирано от Resideo. Изследването е проведено в Италия през ноември 2020 г. с представителна извадка италианци.
2. Омнибус проучване, проведено в Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия през април 2021 г.

Може да харесате още...