pixel

Управлявайте отоплението по всяко време и от всяка точка на света

ecotherm

Със стайните термостати Rcon можете лесно да регулирате температурата, което помага на вашия отоплителен котел или камина да работят надеждно и да ви осигурят икономии на енергия до 30%, като в същото време поддържат комфортна температурата на помещенията според вашите желания и нужди.

ecotherm

Голям дисплей за лесна видимост. На дисплея се визуализира:
– измерена и зададена температура;
– ден от седмицата, час;
– режим на работа;
– заключени ли са бутоните;
– активиран ли е топлоизточника;
– индикатор на батерията;
– програмата, която се изпълнява по часове.

Петте бутона го правят лесен за използване. Възможност за програмиране 7 дни 24 часа.

Различни режими на работа:
– режим “Ваканция”;
– “Икономичен” режим;
– “Комфортен” режим.

Функция за заключване на бутоните. Лесен за монтиране.

Интелигентният многофункционален стаен термостат RC700 WIFI за повърхностен монтаж е разработен, за да може да управлява отоплителни системи, използвайки зададена температура и време.

Голям дисплей за лесна видимост. Лесна WI-FI и безжична RF връзка. Възможност за ръчно управление на приемника, както и за работа по седмична програма. На екрана едновременно се визуализират стайната и желаната температура, часа, индикатор на батерията и др.

ecotherm

Има функция заключване на бутоните, функция защита от замръзване, функция за отворен прозорец. Управление чрез приложение за IOS и Android. Възможност за управление от 10 потребителя.

С интернет приложението Smart Life вие можете да управлявате интелигентни устройства, да контролирате по-лесно отоплението си и да си гарантирате удобство навсякъде и по всяко време.

ecotherm

Екотерм Проект продължава да следи отблизо развитието на иновациите в сектора на отопление, вентилация и климатизация и да създава продукти, отговарящи на най-високите изисквания на европейско ниво. Повече информация за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на фирмената интернет страница или на страницата на фирмата във Facebook.

Може да харесате още...