Управлявайте помпите интелигентно с продуктите на Italtecnica

Italtecnica

Кои са 3-те основни причини да изберете и използвате инвертор във вашата система за налягане?

От няколко години инверторната технология революционизира света на хидравликата и не само. Мнозина обаче се чудят дали това не е просто маркетингов трик.

Нека да видим по-долу три причини, поради които изборът на инвертор Sirio Universal може да бъде много полезен:

Постоянно налягане: инверторът може да променя напрежението и честотата на променливия ток на изхода, като по този начин позволява да се модулират оборотите на двигателя в съответствие с изискването за вода и следователно винаги да се гарантира постоянен режим на налягане в системата. Така че спрете сътресенията при отваряне на крановете или досадната липса на налягане, когато имате нужда от достатъчно вода, след като сте избрали желаното налягане, инверторът и най-вече нашият Sirio ще ви осигурява постоянно налягане, винаги.

Икономия на енергия: възниква аргументацията, че ако оборотите на двигателя са модулирани според действителната заявка, инверторът ще накара системата да работи не винаги в най-добрия си вид, но винаги на базата на необходимия товар. Това гарантира не само икономия на енергия, но и гаранция за продължителност, което води до по-малко износване на системата. След това нашият Sirio комбинира всички тези функции с комфорта на по-голямата тишина и важен параметър като мекия старт, за да гарантира адекватен старт в случай на стартиране на системата.

ItaltecnicaОбща защита: тясно свързана с инверторната технология е възможността за по-добър и прецизен контрол на всякакви промени в работните скорости. Към това трябва да се добави поредица от допълнителни защити, които по-специално нашият инвертор Sirio Universal може да гарантира. Ако различните контроли на сухото функциониране на помпата, на защитата от свръхналягане или свръхмощност, на антиблокиращата функция или на контрола за рестартиране може да изглеждат тривиални, възможността за управление на Sirio дистанционно чрез интерфейса с WiFi модул и вашия смартфон. Този прост целесъобразен начин ни позволява винаги да бъдем в контакт с нашата кабина под налягане, дори ако това е на места, които са физически трудни за достигане.

В заключение, много лесно е да разберем защо е инвестирано в тази технология, а именно – енергоспестяване.

Технологичното развитие е от основно значение за Italtecnica и в този смисъл дистанционното управление на вашия инвертор Sirio чрез WiFi е пълният му израз. В това кратко видео ще обясним как правилно да инсталирате и свържете WiFi модула към Sirio и след това към вашия смартфон, за да можете да се намесите свободно от всяко място, за да промените параметрите на инвертора, без да се налага физически да го достигате. Припомняме, че модулът WiFi може да бъде закупен отделно и може да бъде инсталиран във всички версии на Sirio, произведени след 2020 г.

Italtecnica

От нуждите на комфорта на нашите клиенти се раждат идеи за иновативни решения за продуктите, които предлагаме.

Briotank не само изпълнява всички задачи на отличен превключвател за дебит под налягане по най-добрия възможен начин, но е идеалното решение за премахване на досадния воден удар, особено в онези системи, при които често се случва да има малки нелокализирани течове.

Вграденият му разширителен резервоар от 0,4 L избягва непрекъснатото и понякога шумно стартиране на помпата и гарантира по-плавна работа.

Изборът на бутилова мембрана гарантира по-дълъг живот при предварително зададеното фабрично зареждане, но за всеки случай има възможност за зареждане независимо. Открийте другите многобройни технически решения в нашия Briotank, свържете се с нас за повече информация или разгледайте видеоклипа по-долу.

За повече информация – Адара инженеринг.

Може да харесате още...