Управляваща автоматика за ниско енергийни отоплителни/охладителни хидравлични системи на Данфосс

Управляваща автоматика за ниско енергийни отоплителни/охладителни хидравлични системи на Данфосс

Излезе от печат нова брошура на български език!

Станете водеща фигура в областта на съвременната енергийна инфраструктура

В нея се разглеждат продуктите и решенията на Направление Топлофикационна автоматика на Данфосс в контекста на енергийната ефективност.

Тенденциите на пазара днес се ориентират в нова посока. Те се изместват в посока хидронични отоплителни и охладителни системи, комбинирано производство на топлинна и електрическа енергия и системи захранвани с възобновяема енергия. Потребителите търсят удобство, устойчиви цени, сигурност на доставките и природосъобразни решения.

Дали енергията идва от обща мрежа или от системи в отделни сгради, общият знаменател е постигане на максимална енергийна ефективност.

Това поставя изисквания пред инфраструктурата, която трябва да бъде в състояние да управлява и доставя енергия при минимална температура и налягане.

Направление Топлофикационна автоматика на Данфосс осигурява съвременна управляваща автоматика, която дава възможност за изграждане на енергийно ефективни системи. В широката продуктова гама ще откриете изобилие от продукти, чието общо качество е способността им да повишават до максимум ефективността при подаването и разпределението на енергия.

Разгледайте брошурата тук.


Вижте също...