Vaillant представя енергоспестяващи и екологично чисти продукти на ISH 2019

vaillant

Като един от лидерите на световния пазар и технологии, немският специалист по отоплителни решения Vaillant ще представи голям брой нови енергоспестяващи и екологично чисти продукти, както и цялостни услуги на ISH 2019 в Франкфурт на Майн. Компанията се развива с разширено портфолио от термопомпи, нова гама от ефективни кондензационни котли и различни цифрови услуги. Иновациите включват екологично чисти термопомпи за ново строителство и модернизация. Проучвания показват, че термопомпите и ефективните газови нагреватели ще са основните стълбове на пазара за отопление дори след 2030 година, поради което компанията влага усилията си е развиването им.

vaillant

Vaillant представя за първи път продукт от своето ново поколение газови кондензационни котли – ecoTEC. Сърцето на новото поколение устройства е системата за контрол на горенето IoniDetect. Йонизационната технология компенсира колебанията в качеството на газа и автоматично разпознава видовете газ. По този начин се гарантира оптимален добив на енергия заедно с най-доброто качество на горене.

vaillant

Новата термопомпа за топла вода aroSTOR използва естествен, екологичен хладилен агент и осигурява ефективна и екологична топла вода с температура на водата над 60°C. AroTHERM plus е новата моноблокова термопомпа въздух/вода от Vaillant. Уредът също използва естествения хладилен агент R290, който позволява както температурата на подаване, така и температурата на топлата вода да достигнат до 75°C. Благодарение на високите температури на потока, новият aroTHERM plus може да се използва и за модернизация. И двете термопомпи работят много ефективно и тихо по време на работа.

vaillant

Новост за в бъдеще е, че компанията ще навигира квалифицираните си търговци в поддръжката, ремонта и инсталирането на отоплителни уреди посредством цифрови услуги. Специално разработеното приложение ясно показва необходимите стъпки, а работата с него е проста и интуитивна. Други нови продукти на Vaillant, които ще бъдат показани на ISH 2019 включват ново поколение контролери за eBUS системи. Тези контролери осигуряват максимален комфорт и максимална енергийна ефективност при работа с Vaillant нагреватели. В допълнение, компанията ще представи своите нови разделени климатични инсталации. Серията climaVAIR exclusive предлага високоефективна технология за охлаждане и отопление на единични стаи или цели сгради. Нова серия електрически проточни бойлери осигурява подобрен комфорт при генерирането на горещата вода. Топ моделите electronicVED exclusive и electronicVED plus са оборудвани с нов, още по-добър дисплей. Устройствата са оборудвани и с интегриран EnergieMONITOR. Благодарение на тази иновация Vaillant, консумацията на електроенергия и вода може да бъде директно показана на дисплея на уреда.

Vaillant представя всички нови продукти на ISH във Франкфурт на Майн от 11 до 15 март 2019 г., щанд E 81, зала 12.1.

За повече информация: Vaillant 


Вижте също...