Valsir избра Perth Optus – третия по големина стадион в Австралия

romstal

Със своите 60 000 места стадионът „Пърт Оптус“ е третият по големина в Австралия. Но с иновативния си дизайн и технологиите, използвани за изграждането му, спечели наградата: Prix Versailles 2019.

За своята архитектурна сложност, иновативен дизайн, технология, използвана в строителството и безупречно внимание към детайлите, проектът получи една от най-важните международни награди, Prix ​​Versailles 2019 – Световна награда за архитектура и дизайн.

Valsir също допринесоха за това постижение с инсталирането на 1000 структури за вграждане Tropea S, връх на гамата на пазара.

Стадионът е многофункционално съоръжение, което може да бъде домакин на големи спортни събития, както и културни събития, концерти и големи шоу програми.

Безпрецедентна особеност е, че зрителите никога не пропуснат нито един момент от мача.

Това е възможно благодарение на два макси-екрана от 340 м2, поставени в двата края на стадиона и повече от 1000 телевизионни екрана, инсталирани вътре.

Друг аспект с приоритет е сигурността, включително полицейски участък на място, 650 камери със затворен кръг около стадиона и множество металотърсачи.

Зрителите никога няма да бъдат на повече от 40 м от кафене или заведение за хранене.

Технология, иновации, функция: същите характеристики, които Valsir влагат в техните продукти, спечелиха престижната награда на стадион „Перт Оптус“.

Още много и интересни продукти на Valsir може да откриете на сайта на Ромстал България.

Може да харесате още...