Въздухът като източник на гореща вода за бита

Kaliko

Те притежават всичко, от което се нуждаете!

Kaliko

Новите термопомпени бойлери Kaliko на френския производител De Dietrich, са ново поколение продукти притежаващи всички съвременни характеристики. Те се предлагат на българският пазар от фирма Рувекс, която е официален вносител на продуктите с марка Dietrich.

Термопомпените бойлери Kaliko използват топлината на въздуха в стаята, външния въздух или тази от външното тяло чрез фреонова връзка (сплит система). Така Вие можете да пестите до 70% от енергията за подгряване на битовата гореща вода.

Ако Ви предстои ремонт или искате да направите инсталацията в дома си енергийно ефективна, то тогава Kaliko е естественият избор. Всички видове уреди Kaliko са подходящи за съществуваща вече инсталация, а за нови инсталации Рувекс препоръчва Kalico Split.

Kaliko

Kaliko Split

Той е лесен за използване и има фреонов тракт, който свързва водосъдържателя на бойлера за гореща вода и външния му модул.

Предимства:
– Пестящо място – решение с малки размери.
– Висок акустичен комфорт при външното тяло.
– Капацитет от 200L до 270L за истински комфорт с гореща вода.
– Загряване на БГВ до 65°C, високо COP

С капацитет до 270 L, термопомпеният водонагревател отговаря на нуждите от битова гореща вода за 6 човека. Водата се загрява до 65°C с помощта на термопомпения принцип на работа на Kaliko. За по-голям комфорт, Kaliko може да се комбинира и с котел (съществуващ или нов) или със слънчева инсталация. В този случай котелът би спомагал по време на пикова употреба на топла вода. С малките си размер и лесен монтаж Kaliko може да бъде монтиран във всяка стая в къщата, дори и в изба.

Kaliko

С COP до 3.42, за всеки 1 kWh електрическо потребление, Kaliko отдава 3.42 kWh топлинна енергия за загряване на водата във водосъдържателя. По този начин 70% от битовата гореща вода е подгрята безплатно. Температурният му диапазон на работа е много широк от -15°C и + 42°C при целогодишно използване на енергията на въздуха.

Когато въздухът е източник на комфорт уредът е Kaliko! Ако този продукт Ви интересува може да го видите и да получите повече информация на щанда на фирма Рувекс на предстоящото изложението за ЕЕ и ВЕИ.

Ще Ви очакваме от 16 до 18 април на щанд D11 в Интер Експо Център, когато ще можете да закупите този и още много продукти на специална промоционална цена.

Вижте също...