Въздухопречиствател Mia Air с hepa филтър

Mia Air

Mia AirХарактеристики:
– природосъобразен уред с CE маркировка;
– улавя 99,99% от замърсителите във въздуха;
– hepa филтри, ефективни срещу алергени, полени, прах, микроорганизми;
– лесно управление чрез мобилно приложение;
– избор на цвят и работен режим.

Технология за въздушна филтрация от ново поколение

Среднo ние прекарваме 90% от живота си на закрито и въпреки това въздухът в затворени помещения е 10 пъти по-замърсен, отколкото външния. Това може да доведе до здравословни проблеми и да понижи качеството ни на пълноценен живот. Специално проектиран да отстранява замърсители на въздуха, Mia Air предлага ненадминато качество на филтрация на чист въздух, което допринася за подобряване на начина ни на живот.

Постоянен приток на чист въздух

Mia Air постоянно следи чистотата на въздуха в помещението, без да влияе на температурата. Това повишава качеството на въздуха в помещението, като непрекъснато се пречиства и раздвижва в зависимост от размера на стаята и количеството замърсители.

Mia Air е един от въздухопречиствателите на пазара с най-висок капацитет, като може да пречисти въздуха в помещение от 100 кв.м средно 2 пъти за час.

Mia Air

Това, което не виждаме, може да ни нанесе най-голяма вреда

С повече от 30 години опит във филтрацията на въздуха, Mia Air предлага най-новата филтрираща технология и е проектиран да достави свеж въздух като улови 99,99% от ултра-фините частици във въздуха. Изпозлвайки hepa филтри, улавящи и най-малките частици, Mia Air може да пречисти въздуха за няколко секунди.

Mia Air

Проектиран с внимание към околната среда

Mia Air е енергоефективен и природосъобразен уред с минимални вредни емисии. Благодарение на анти-алергенната си структура, Mia Air предоставя максимално количество свеж въздух.

Mia AirMia Air е безопасен за всички възрастови групи, има огнеупорна структура и разполага с CE сертификат.

Пълен контрол чрез мобилно приложение

Mia Air Mobile App е интуитивно приложение, което дава информация за качеството на въздуха и живота на филтрите в реално време. Чрез него могат да се управляват всички функции на уреда.

За повече информация – Булклима.

Вижте също...