Вентилация за жилищни и търговски обекти

За немската компания Pluggit и испанските им колеги от Soler&Palau, изложението BAU в Мюнхен ще бъде първата важна платформа за представяне за 2019г. На съвместния си щанд в зала B2, щанд 431, двете компании ще представят своите иновативни решения за вентилация под съвместната марка „Soler&Palau Ventilation Group – Вентилационни специалисти“ за жилищни и търговски обекти.

С IconVent 160 slim, Pluggit представя управлявана чрез приложение вентилационна система за едностайни помещения, която впечатлява с много ниски нива на шум от > 60 dB. За използване в многоетажни жилища Pluggit предлага спечелилата награда система PluggPlan. Тя е най-компактното, най-простото и най-достъпно решение за вентилация, особено в малки и средни жилищни единици. Системата може да отработва въздуха в 3 помещения (кухня, баня, тоалетна).

Друг пример за централните вентилационни системи на бъдещето е новата серия AP. Вентилационните уреди са конструирани модулно и автоматично разпознават свързаните компоненти, като например байпас, сензори или подгревател. Свеж въздух се осигурява посредством интелигентен датчик за качеството на въздуха Airsens, с който могат да се следят концентрациите на CO2 и ЛОС (летливи органични съединения), както и относителната влажност на въздуха в помещението.
На изложението обединените компании ще представят още допълнителни акценти около темата за вентилацията, както и пълната гама от предлаганите системи за централна вентилация.


Вижте също...