pixel

Вентилационни системи за бетонни тавани

PluggPlan

Кръглата тръба от Pluggit е подходяща за използване в нови сгради и ви спестява окачването на тавани, а с това и разходите за строителство.

При изграждане на нови сгради тръбите за сградната вентилационна система могат да бъдат интегрирани в бетонния таван, за да се спести място. Според производителя с кръглата PPR тръба от Pluggit монтажът е още по-гъвкав и по-лесен, благодарение на новия полимерен състав. Тя допълва системата за монтаж на бетон от продуктовата гама PluggPlan и има минимална височина на монтаж 53 мм. Това я превръща в бетонната система с най-ниска монтажна височина на пазара.

Оптимизираният диаметър на тръбната система предлага възможности за монтаж във филигранния таван и позволява тръбата да бъде поставена до армировъчната стомана. Не е необходимо окачване на тавана, а това води до съответни икономии на разход по време на строителството и до по-голям комфорт за обитателите.

PluggPlan

При работата на системата кръглите тръби се отличават с ниска загуба на налягане и благоприятно поведение на потока.

Pluggit предлага и различни отделни компоненти, като например монтажна плоча и пакет за свързващо коляно PPR-B04P. Това позволява две различни височини на монтаж. Цялостният пакет се допълва от филтър за отработен въздух с оптимизиран поток и много ниска загуба на налягане.

Технологията Plug&Play на Pluggit се прилага при монтажа на вентилационните тръби и всички останали компоненти – монтаж без инструменти благодарение на специалната технология за закрепване.

Снимки: Pluggit

Може да харесате още...