Вентилационни системи за многоетажни сгради от Maico

Maico

Обновените продукти от серията ER EC на немския производител на вентилационна техника Maico са проектирани специално за деценрализирано проветряване на бани и тоалетни помещения на многоетажни жилищни или офисни сгради и хотели. Устройствата предлагат сигурно отвеждане на влажния въздух и миризми извън помещенията. Вентилационната система се предлага в четири варианта за управление: стандартен, комфортен, с контрол на влагата и със сензор за движение.

И четирите разновидности работят в основен режим на натоварване с дебит от 30 м³/ч. Посредством ключ за лампа или отделен електрически превключвател може да се премине към режим на работа с пълно натоварване от 60 м³/ч. Уредите от серията „Комфорт“, както и тези със сензор за движение и за контрол на влагата предлагат допълнителни нива на режима за вентилация. Включването и изключването на основния режим също е възможно посредством превключвател.

При устройствата от гамата „Комфорт“ и тези със сензор за движение и контрол на влагата управлението и сензорните устройства са интегрирани в елегантните дизайнерски капаци. Чрез смяна на капака на по-късен етап може да се премине към друго управление на уреда и надграждане на функционалностите.

Дисплеят за подмяна на филтъра с функция за нулиране е изключително полезен за потребителя и се грижи за максималната хигиена и здравословен климат в помещенията.

Вижте също...